Ontmoet de vrouw die $ 40.000 per jaar verdient als professionele knuffelaar

Veel mensen in onze drukke wereld richten zich op hun carrière. Veel hiervan verlangen naar menselijke aanraking, maar krijgen dit niet. Eén vrouw heeft die behoefte vervuld en vraagt hier bijna $80 per uur voor, of $ 40.000 per jaar, als professionele knuffelaar.

Robin Marie is een professionele knuffelaar. Ze ontmoet mensen in huis voor een knuffelsessie. Dit wordt beschouwd als een type aanraaktherapie. Er zijn mannelijke en vrouwelijke professionele knuffelaars en de sessies duren enkele minuten of zelfs een overnachting.

Robin Marie gebruikt haar natuurlijke gave en biedt knuffeldiensten voor een uurtarief. Ze besteedt ongeveer 45 uur per week om contact te maken met klanten.

Marie zegt: “Ik breng tot 25 uur per week door om klanten te knuffelen voor werk, daarna ongeveer tien uur per week knuffel ik mijn vriendje en ongeveer zeven uur per week knuffel ik mijn kat. Het knuffelen verveelt me nooit. Het is zeker de moeite waard. Het zorgt ervoor dat het lichaam oxytocine vrijmaakt, het ‘hechthormoon’, wat ons gelukkiger en minder gestrest maakt ”

De aanraking is platonisch en niet-seksueel. Het kan zijn; handen vasthouden, knuffelen of lepeltje-lepeltje liggen. Ze zegt dat het doel is dat mensen zich verbonden en comfortabel voelen.

Robin vertelde Fox News: “Ik geloof echt in de kracht van aanraking en hoe het mensen kan genezen. Het kan zo simpel zijn als ik op de bank zit en gewoon naast iemand zit. Het kan hand in hand zijn met iemand helemaal tot aan het horizontaal liggen op een bed. ”

Om dit professioneel te doen, behaalde ze een certificaat via een organisatie genaamd Cuddlist. Het proces van het behalen van haar knuffelreferenties duurde vier maanden. Voordat ze met een klant werkt, heeft ze een protocol opgesteld zodat ze een wederzijds begrip hebben.

Klanten ondergaan in eerste instantie een videochat voor een screening. Ze worden gevraagd om zich te identificeren en een overeenkomst te ondertekenen die de grenzen van de sessie beschrijft. Dit alles gebeurt voorafgaand.

Robin heeft de afgelopen 18 maanden gewerkt als professionele knuffelaar. Ze houdt de zaken strikt platonisch en de klanten zijn te allen tijde volledig gekleed.

Sommige klanten willen gezelschap, en ze zijn tevreden met haar zittend op de bank tv te kijken met hen. Marie’s klantenlijst bevat 30 gasten in leeftijden variërend van 20 tot 75. Haar online profiel geeft aan dat ze een Master’s degree in psychologie heeft. Dit helpt haar waarschijnlijk om zich tot hen te verhouden.

Wat denk jij van een professionele knuffelaar? Ken ju iemand die dit doet? Of zou jij het willen proberen? Laat het weten in de comments!