OnlyFans-model ontmaskert haar grootste fan en belt in paniek meteen haar moeder

OnlyFans-model ontmaskert haar grootste fan en belt meteen haar moeder

Als OnlyFans-model heb je volgens ons best een lekker leventje. Je maakt wat kinky plaatjes en bent voor de rest bezig met het opsturen van dingen waar fans om vragen. Aan het einde van de maand komt er dan weer een lekker bedragje binnen.

OnlyFans

Natuurlijk, je krijgt er weliswaar geld voor. Maar er zijn mensen die je liever geen foto van je voorgevel stuurt. Daar kan de Australische Taila Maddison over meepraten.

Taila is al een tijdje bezig op het volwassen platform. Het gaat super goed met haar en ook financieel heeft ze alles lekker voor elkaar.

Er was echter één fan die er vanaf de start bij was. ”Hij kocht alles wat ik stuurde. Ook vroeg hij om specifieke dingen. Zijn gebruikersnaam was ook heel specifiek.

Stiefvader

Taila heeft elke dag contact met de fan via het platform. Die doet echter steeds meer verzoekjes en gaat steeds verder. Dat zat Taila niet helemaal lekker.

Om die reden besluit ze naar informatie te graven, in de hoop te ontdekken wie er achter het account schuilgaat. Hoe ze dat heeft gedaan is niet bekend, maar uiteindelijk had Taila een lijst met zes namen waaronder die van…haar eigen stiefvader.

Dat klinkt natuurlijk bizar, maar Taila wil de onderste steen boven hebben. Ze stuurde het account een bericht met alleen de zin: ‘Ik weet wie je bent’.

Daarop kreeg ze het volgende antwoord: ‘Wie dan? Schat je weet helemaal niets’. Maar Taila weet het dan helemaal zeker en stuurt terug: ‘Jij gaat het haar vertellen voordat ik en mijn zusje het doen’.

Ontmaskerd

Wat volgt is een WhatsApp-bericht van haar stiefvader. Die wilde ‘even praten’. ”Hij heeft me gesmeekt om te praten voor ik mijn moeder zou inlichten. Ik belde met hem, maar mijn moeder hing aan de andere kant van de lijn en kon meeluisteren.”

De man heeft een bizar excuus. Hij zou Taila financieel hebben willen ondersteunen, als familiedoel. Het was een beetje uit de hand gelopen.

En dat kan wel kloppen. Taila’s stiefvader, die ze al kent sinds ze elf jaar was, heeft maar liefst 8.000 euro gespendeerd aan naakte content van zijn stiefdochter.

Wat we helaas niet weten, is hoe de moeder van Taila reageerde en of de twee nog samen zijn. Het lijkt ons niet, maar wie weet…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tai ♡ (@tailamaddison)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tai ♡ (@tailamaddison)

Bron: Instagram – Taila Maddison

Scroll naar boven