Ongelooflijk: Jongeren belagen zwangere vrouw in NS-trein

Ongelooflijk: Jongeren belagen zwangere vrouw in NS-trein

Ongelooflijk nieuws vanuit Purmerend. Een groep jongeren, je leest het goed, heeft hier in een NS-trein tussen Zaandam en Purmerend een vrouw die hoogzwanger is lastiggevallen. Een omstander die de vrouw hielp, is op het station afgetuigd.

Tuig

In Nederland loopt het anno 2023 steeds vaker uit de hand met groepen jongeren. Hun ouders, die wel kinderen konden maken maar geen kaas hebben gegeten van opvoeden, hebben hun eigen nakomelingen niet in de hand.

Inmiddels zijn er talloze filmpjes op internet te vinden van jongeren die: ouderen van fietsen trappen, meisjes in elkaar timmeren, ruzie zoeken met iedereen en een grote mond tegen de autoriteiten opzetten.

Trein

Afijn, gisteren ging het dus behoorlijk mis in een trein die onderweg was van Zaandam naar Purmerend. Een groep jongeren heeft daar een zwangere vrouw belaagd.

Ongelooflijk: Jongeren belagen zwangere vrouw in NS-trein

De aanleiding hiervoor is niet duidelijk, maar als je het ons vraagt bestaat er geen enkel excuus. Normaal gesproken kijken mensen hun ogen uit, maar doen helemaal niets.

In dit geval besloot een man die in dezelfde coupé zat om de vrouw te helpen. Deze held liep op de jongeren af. Daar was de groep niet van gediend.

Achtervolgd

Zij hebben de man achtervolgd toen hij uitstapte in Purmerend. In een tunneltje hebben ze hem volledig in elkaar getrapt waarna hij ook al zijn spullen moest afgeven.

Volgens een woordvoerder van de hulpdiensten is de man bij zijn rugtas gepakt. Hij werd daarna door meerdere jongeren gemept en getrapt.

De rugtas met persoonlijke eigendommen van de man is meegenomen. Later is deze in het water teruggevonden. Het horloge van de man is kapot.

Getuigen gezocht

Ondertussen is er een onderzoek gestart in een poging de daders op te sporen. Het gaat om vijf of zes jongeren tussen de 14 en 17 jaar. Zij hebben een getinte tot donkere huidskleur.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de jongeren die hier verantwoordelijk voor zijn, worden gevonden. Om die reden willen we je dan ook vragen dit bericht te delen.

Scroll naar boven