Ongekende beelden uit Lang Leve de Liefde: Laura zuigt hem er bijna af!

Ongekende beelden uit Lang Leve de Liefde: Laura zuigt hard

Wanneer je meedoet aan Lang Leve de Liefde, ben je op zoek naar de liefde van je leven. Een mooi streven maar vrijwel nooit werkelijkheid.

Toch is de kans groter dan bij First Dates. Naast een deelname aan een televisieprogramma houd je er overigens ook five minutes of fame aan over.

Voor sommige mensen zijn dat minuten die ze de rest van hun leven liever willen vergeten. Er zijn voorbeelden genoeg van deelnemers die er niet zo lekker afkomen.

Samen slapen

Meedoen aan Lang Leve de Liefde betekent ook samen het bed delen. In de meeste gevallen dan. We hebben gezien dat er tussen de lakens spannende dingen gebeuren.

Vorige week zagen we bijvoorbeeld Laura en Duco. Laatstgenoemde wist al niet eens meer nummertje hoeveel Laura nu eigenlijk was.

Des te pijnlijker werd het de volgende dag, toen Laura hem vroeg een filmtitel te verzinnen voor de date. Duco noemde ‘One night in Laura’.

Laura zuigt

In de aflevering van gisteren zat weer een Laura. Ze is op date met Niels. Nadat hij ’s morgens aan het ontbijt begint, ligt Laura nog in bed.

De cameraploeg besluit om vol in beeld te brengen waar ze mee bezig is. Het blijkt te gaan om een kleine gewoonte die Laura aan haar jeugd heeft overgehouden.

@infovbm2bzLaura slaapt even lekker uit♬ origineel geluid – al het moois

De beelden gaan rond als een lopen vuurtje. Voor wie het zich afvraagt: de meeste kinderen stoppen met duimen rond hun vijfde levensjaar. Laura niet.

Scroll naar boven