Onderzoekers vinden man (56) met superkrachten

Onderzoekers vinden man (56) met superkrachten

Een Amerikaanse journalist uit de staat Georgia is de trotse bezitter van ‘superbloed’. John Hollis is een van de weinigen die 100% immuun is voor alle bekende Covid-varianten. Uit zijn tests komt naar voren dat zijn bloed het coronavirus doodt.

Zelfs wanneer zijn bed 10.000 keer wordt verdund, is het nog in staat 90% van het coronavirus om zeer te helpen, aldus Daily Mail.

Superkrachten

Maar daar stopt het niet, want de antilichamen zijn in overvloed aanwezig en deze nemen na verloop van tijd ook niet af. Wetenschappers gaan zelfs zo ver dat ze vermoeden dat Hollis’ superkracht ook SARS zou kunnen uitschakelen. En dat is nog niemand gelukt.

Toeval

Het superbloed is toevallig ontdekt. De woordvoerder van de George Mason Universiteit in Virgina was bezig met een persbericht, waarin hij mensen wilde oproepen mee te werken aan een onderzoek naar Covid-besmettingen. Hij besefte zelf nog niet besmet te zijn geweest. De onderzoekers vroegen daarop om een speeksel- en bloedmonster van Hollis en ontdekten de bijzondere eigenschappen.

Geen angst meer

Hollis stelt voor de ontdekking ”heel bang” te zijn geweest voor een besmetting. Dat is nu afgelopen. ”Ik kan nu gewoon zonder angst naar de kapper en boodschappen doen.” Hollis blijkt overigens te zijn aangevallen door het coronavirus. Dat gebeurde maanden geleden. Zijn lichaam doodde het virus echter ogenblikkelijk.

Wereldwijd zijn er tot dusver 3 andere mensen bekend met dezelfde eigenschappen als Hollis. Wel zijn er meer mensen die ‘nagenoeg’ immuun zijn voor het coronavirus. Wetenschappers gokken dat dit een op de honderd mensen zijn.

Scroll naar boven