Onderzoek wijst uit: Mannen uit dit land hebben gemiddeld de grootste penis

penislengte

Er is een onderzoek ingesteld door de Britse apotheek From Mars naar de wereldwijde penisgrootte. Ze onderzochten dit aan de hand van bepaalde gegevens van Google, en maakte een lijst van maar liefst 86 landen. Apotheker Navin Khosla beoordeelde de studie.

From Mars

Ondanks of het terecht is of niet, zijn er ontzettend veel mannen op de wereld die zich onzeker voelen over de grootte van hun penis. Wij denken dat bijna elke man wel een punt in zijn leven heeft gehad waarop deze onzekerheid opspeelde. De grootte van de penis kan een enorme impact hebben op het zelfvertrouwen en het zelfbeeld.

Dus, wie heeft de kleinste? Uit de studie bleek dat Cambodja als laatste binnenkomt met een gemiddelde grootte van 10,04 cm wanneer de penis in stijve toestand is. Taiwan, de Filippijnen, Sri Lanka en Hong Kong vormen ook de onderste vijf. Blijkbaar moeten de mannen uit Azië het meer hebben van hun prestaties in de slaapkamer.

Nederland in de top-10

Nu vraag je je vast af waar Nederland in het rijtje staat. Mannen uit ons land hebben een respectabele gedeelde zevende plaats weten te bemachtigen, samen met Cuba en Gambia, met een gemiddelde lengte van 15.87cm. Maar de absolute winnaar van het onderzoek zijn toch wel de mannen uit Ecuador, met een gemiddelde lengte van 17,61 cm. Kameroen, Bolivia, Soedan en Haïti completeerden de top vijf met een gemiddelde van meer dan 16 cm.

Beeld: From Mars

Laat een reactie achter

Scroll naar boven