Onderzoek toont aan dat vrouwen op hun 33e op hun moeder gaan lijken

Vrouwen beginnen op hun moeder te lijken op de leeftijd van 33 – een jaar voordat mannen op hun vader kaan lijken, volgens nieuw onderzoek. Moederschap is het punt dat persoonlijkheidsveranderingen in vrouwen het meest voorkomt, gevolgd door fysieke signalen van veroudering.

Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen gaf toe dat ze gestopt waren met hun rebelse gedrag toen ze dertig werden en zich steeds meer als hun moeder gingen gedragen.

Keira Knightley (33) heeft dezelfde leeftijd als dat de meeste ondervraagde vrouwen bekenden dat ze op hun moeders begonnen lijken. De moeder van de actrice Sharman Macdonald is 68.

Mannen werden ook ondervraagd en onthulden dat ze op hun veertigste op hun vaders begonnen te lijken – op dezelfde leeftijd als prins Harry, wiens vader Charles 70 jaar oud is.

Vrouwen zeiden dat ze klassieker begonnen te gedragen alsof hun moeders dezelfde tv-shows als zij aan het kijken waren, dezelfde hobbies hadden en dezelfde uitdrukkingen gebruikten.

Mannen zeiden dat ze zich begonnen te gedragen als hun vaders nadat ze zelf vaders waren geworden.

Anderen zeiden dat ze bepaalde signalen begonnen te vertonen, zoals kale koppen en gewichtstoename, lampen in kamers uitzetten en overschakelen van radiozender, waarvan alle aanwijzingen leken als dat ze op hun vader begonnen te lijken.

Ze gaven ook toe dat ze dezelfde politieke meningen hadden aangenomen als hen. De peiling werd uitgevoerd in opdracht van Dr. Julian De Silva, een plastisch chirurg uit Harley Street.

Hij beschreef de resultaten van de 2000 deelnemers en zei: ‘We gaan allemaal op een bepaald moment in ons leven lijken op onze ouders – en dat is iets om te vieren. Het zijn de mooiste mensen ter wereld.

Herken jij je ook al een beetje terug in jouw ouders? Of zijn jullie juist totaal verschillend? Laat het ons weten in de comments!

Bron: The Sun

Laat een reactie achter

Scroll naar boven