Onderzoek heeft aangetoond dat dít de drie intelligentste sterrenbeelden zijn

Sterrenbeeld

Iedereen is wel ergens ‘goed in’. Je haalt altijd goede cijfers, timmert eenvoudig een boekenkast in elkaar, weet precies welk stekkertje in welke ingang hoort of je praat iedereen onderuit. Maar, wist je dat intelligentie in je genen zit? Als we de site Zolistig moeten geloven, zijn dit de drie slimste sterrenbeelden.

1. Tweeling (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn ontzettend nieuwsgierig: ze houden van uitdagingen, al zijn ze daar ook alweer redelijk snel op uitgekeken. Tweelingen zijn creatief en zuigen informatie op als een spons, ze hebben dan ook een ontzettend brede kennis. Daarnaast zijn ze gek op praten, maar dan niet over nutteloze dingen. Ze hebben namelijk écht iets te vertellen. Ze hebben een uitgesproken mening die ze goed kunnen onderbouwen.

2. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen hebben een sterke intuïtie. Ze voelen anderen haarfijn aan en weten precies hoe ze iets gedaan krijgen. Verder zijn ook het intense mensen; ze staan bekend om hun toewijding en doorzettingsvermogen. Het zijn geboren leiders die dankzij hun mensenkennis en drive heel succesvol zijn.

3. Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn vrolijke en sociale mensen die door hun open kijk op de wereld situaties goed kunnen inschatten. De kracht van de intelligentie van Boogschutters ligt vooral in hun mensenkennis. Ze omarmen nieuwe kansen en zijn gek op avontuur. Boogschutters houden niet van gedoe. Ze zeggen dingen zoals ze zijn en ze verwachten dit ook van anderen. Met hun no-nonsense mentaliteit maken ze zaken nooit moeilijker dan ze zijn.

Sta jij hier tussen? Of ken jij iemand die hier tussen staat? Tag hem/haar dan in de reacties!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven