Ondankbare zoon duwt gekregen BMW in het water omdat hij een Jaguar wilde

Sommige jongeren die hun hele leven alles hebben gekregen, worden zo ondankbaar voor geschenken waar anderen over kunnen dromen.

We hebben allemaal verhalen gehoord over die ene jongen die alles krijgt maar nooit gelukkig is.

Het laatste verhaal dat aan de orde komt, is dat van een jongeman die naar verluidt zo boos was op de auto die hij van zijn ouders kreeg, dat hij hem in de rivier duwde.

De man, lokaal genoemd als Akash, zou de gloednieuwe witte BMW in de rivier hebben geduwd omdat deze niet groot genoeg was.

De auto werd in Yamunanagar, in de staat Haryana in Noord-India, in het water geduwd en moest met een kraan worden eruit worden getrokken, meldt Fox News.

De politie zei: “De jongeman was arrogant en bleef volhouden dat hij een Jaguar wilde, omdat een BMW een te klein is voor hem en zijn vrienden.

“We zouden een onderzoek doen, maar dit lijkt een persoonlijke zaak. We zullen handelen volgens de wet. ‘

De vader van de jongen zei: “Ik wilde mijn zoon een verjaardagscadeau geven. We konden het ons alleen veroorloven hem een ​​BMW te geven, terwijl hij bleef volhouden dat hij een Jaguar wilde. Hij zei dat het voertuig te klein was, maar we dachten dat het wel goed zou komen.

“We hadden nooit gedacht dat hij zoiets zou doen.”

bmw in het water

Als dit verhaal niet het bewijs is dat je een kind teveel kunt geven, weet ik niet wat het is.

Misschien moeten zijn ouders hem laten sparen voor zijn eigen Jaguar en kijken of hij het tot die tijd zonder auto kan redden?

Wat vind je van de actie van deze jongeman? Laat je reacties achter op onze Facebook-pagina en vergeet dit verhaal niet met anderen te delen.