Omgebouwde man wil zwanger worden om daarna het kind weg te laten halen

Omgebouwde man wil zwanger worden om daarna het kind weg te laten halen

Met een wereldbevolking die bijna de 7,8 miljard mensen aantikt, ontkom je niet aan vreemde figuren. Dat is overigens nog zacht uitgedrukt. Er gaat namelijk een video rond waarin een omgebouwde man een groot doel voor ogen heeft: zwanger worden.

Ombouwen

Anno 2023 kijkt niemand meer op van geslachtsverandering. Biologisch gezien zijn er maar twee geslachten: of je bent een man, of je bent een vrouw.

Toch zijn er mensen die niet in dat ‘hokje’ willen. Zij voelen zich ‘genderneutraal’ en wensen zich niet te identificeren als een man of vrouw.

Sommige mensen schijnen niet meer normaal te kunnen functioneren en eisen een X in hun paspoort. En de overheid werkt daar gewoon aan mee.

Kinderen krijgen

Wereldwijd, en dus ook in Nederland, zijn er veel vrouwen die heel graag kinderen willen maar die niet kunnen krijgen. Dat moet een gevoel zijn dat niet te omschrijven valt.

Wat zoiets nog erger maakt, is dat er personen zijn die niet beseffen hoe waardevol kinderen zijn. Zij maken zelfs ziekelijke grappen over kinderen.

Baarmoeder

Momenteel circuleert er een video, waarin een transvrouw te zien is met krankzinnige fantasieën. De vrouw, wiens naam nu (nog) onbekend is, doet in een filmpje dat op TikTok staat uitspraken waarvan wij simpelweg walgen.

De vrouw, wiens naam onbekend is doet in een video op TikTok absurde uitspraken. Ze wil een baarmoedertransplantatie en wil daarna zwanger worden.

In feite is dat nog niet zo heel schokkend. Maar dan komt het. De 'vrouw' wil zwanger worden, om daarna abortus te laten plegen. Ze wil dus doelbewust een kind het leven ontnemen.

In de video zegt ze het volgende: ''Ik wil de eerste vrouw zijn die een succesvolle baarmoedertransplantie ondergaat, inclusief de eierstokken en eieren. Ik wil de eerste transvrouw zijn die een abortus ondergaat. Ik zal een arts die eerder met succes een enorm complexe transplantatie heeft uitgevoerd nemen.''

En waar de baarmoeder dan vandaag komt? Ze zoekt een vrouw die zich wil laten ombouwen naar een man, zodat zij van haar de baarmoeder kan overnemen.

De vrouw wil een baarmoedertransplantatie, om zodoende in verwachting te kunnen raken. Niks mis mee, zou je zeggen. En dan komt het.

‘Ze’ blijkt helemaal geen kinderwens te hebben. Nee, ze wil alleen zwanger worden om daarna abortus te laten plegen. Ze wil doelbewust het leven van een kindje ontnemen.

In de video zegt ze hier het volgende over: ”Ik wil de eerste vrouw zijn die een succesvolle baarmoedertransplantie ondergaat inclusief de eierstokken. Ik wil ook de eerste trans zijn die abortus ondergaat. Het lijkt me ontzettend grappig om dat dan te doen.”

De baarmoeder wil ze ‘overnemen’ van een vrouw die zich wil laten ombouwen naar een man. Ze zoekt een arts die met haar ‘deze uitdaging’ wil aangaan.

Reacties

We hoeven je niet uit te leggen wat de publieke opinie is omtrent deze zeer heftige uitspraken. Onder de video wordt in grote getale gereageerd.

Als je zulke dingen durft te roepen, dan hopen wij oprecht dat ze de baarmoeder nooit zal krijgen. Deze manvrouw moet zich diep, diep schamen.

Scroll naar boven