Omgebouwde man wil zwanger worden om daarna abortus te kunnen laten plegen

Op internet gaat momenteel een video rond die te walgelijk is voor worden. Een omgebouwde man, die zich nu identificeert als vrouw heeft een krankzinnig doel voor ogen. Op sociale media wordt met afschuw gereageerd.

Tegenwoordig kijkt niemand er meer van op wanneer een man of vrouw besluit een geslachtsverandering te ondergaan. Vorige week werd zelfs een geboren man verkozen tot Miss Nederland.

Dat gaat in de ogen van veel mensen veel te ver. Rikkie Kollé kan er zelf weinig aan doen dat ze zich vrouw voelt, maar in de ogen van veel mensen heeft ze de verkiezing alleen van biologische vrouwen gewonnen doordat de jury een statement wilde maken. En niet omdat ze echt de mooiste was.

Baarmoeder

Afijn, momenten circuleert er een video van een omgebouwde man die is getransformeerd naar vrouw. Ze houdt er echter bizarre fantasieën op na.

Transvrouw wil baarmoeder, zwanger worden en daarna abortus laten plegen

De vrouw, wiens naam onbekend is doet in een video op TikTok absurde uitspraken. Ze wil een baarmoedertransplantatie en wil daarna zwanger worden.

In feite is dat nog niet zo heel schokkend. Maar dan komt het. De ‘vrouw’ wil zwanger worden, om daarna abortus te laten plegen. Ze wil dus doelbewust een kind het leven ontnemen.

In de video zegt ze het volgende: ”Ik wil de eerste vrouw zijn die een succesvolle baarmoedertransplantie ondergaat, inclusief de eierstokken en eieren. Ik wil de eerste transvrouw zijn die een abortus ondergaat. Ik zal een arts die eerder met succes een enorm complexe transplantatie heeft uitgevoerd nemen.”

En waar de baarmoeder dan vandaag komt? Ze zoekt een vrouw die zich wil laten ombouwen naar een man, zodat zij van haar de baarmoeder kan overnemen.

Reacties

De reacties die onder de video verschijnen zijn schokkend. Mensen kunnen niet geloven wat hier gezegd wordt en vinden dat deze ‘vrouw’ bijdraagt aan de negatieve beeldvorming.

Als je het ons vraagt: zwanger willen worden om daarna expres abortus te willen laten plegen, terwijl er duizenden mensen op de wereld zijn die geen kinderen kunnen krijgen. Dan moet je jezelf diep, diep, diep schamen. Hopelijk wordt ze nooit geholpen met een baarmoeder.

Scroll naar boven