Omgebouwde man wil damestoilet in, moeder van klein meisje verhindert dat

Tegenwoordig kun je alles zijn wat je ter plekke bedenkt. Maar sommige dingen liggen erg gevoelig. Wat te denken van iemand die als man is geboren, maar zich nu als vrouw identificeert en daarmee ook naar het damestoilet wil.

Damestoilet

Veel mensen vinden dat een vreemde gang van zaken. Je kunt jezelf wel voordoen als vrouw, maar als dat geval tussen je benen anders bewijst?

Tsja, dat is een lastige. Voor een moeder uit het Amerikaanse Chicago was dat echter helemaal niet zo lastig. Haar dochtertje zat op de wc, toen er een transman naar binnen wilde.

Dat leek de moeder niet zo’n goed plan. In een uitgelekte video zien we dat de vrouw pontificaal in de deuropening staat om de transvrouw de toegang te ontzeggen.

De moeder verklaart dat ze handelt uit bescherming van haar kind. Maarre? Waartegen moet het meisje beschermd worden?

Reacties

Enfin, die transvrouw kwam de wc niet in en moest haar behoefte ophouden. In de tussentijd is er een discussie ontstaan op internet.

Aan de ene kant heb je poppetjes uit de LHBTI-community, die op hun pikkie getrapt zijn. Zij vinden het niet kunnen en zijn erg verbolgen.

Anderzijds zijn er mensen die dit heel goed begrijpen. Onlangs dook er nog een andere video op van een soortgelijk iets. Toen was het een vader die een transman de toegang ontzegde tot het damestoilet. Ook toen zat er een klein meisje op de wc. Ook toen ontstond er ophef.

Achja, het is vrijdag vandaag. Als je niks anders te doen hebt, kun je de video hieronder bekijken. En laat eventjes een reactie achter in de comments. Bedankt hoor.

Scroll naar boven