OMG: Monique Westenberg onthult babynieuws!

OMG: Monique Westenberg onthult babynieuws!

Monique Westenberg maakt, uitgerekend op de geboortedag van André Hazes senior, verrassend babynieuws bekend. De knipperlichtrelatie van André verwelkomt een kersvers gezinslid dat net ter wereld is gekomen en heet Ger.

Ger

Voor de mensen die stijl achterover zijn gevallen: kleine Dreetje krijgt (nog) geen broertje of zusje. Het gaan om een dier die nu toegevoegd is.

Westenberg, die als we de geruchten moeten geloven weer een koppeltje vormt met André, meldt haar volgers dat het gezin een bamboeihaai rijker is.

Op Instagram schrijft er het volgende over: ”Vandaag hadden we een geplande geboorte van een bamboeihaai! Afgelopen maanden hing het ei in ons zeeaquarium om te groeien.”

”Het was nu groot genoeg om er uit gehaald te worden. We moesten dit plannen en Sven (…) heeft ons een handje geholpen, omdat andere vissen de babyhaai als hapje zouden zien.”

”En omdat het vandaag ook de geboortedag is van André Sr. krijgt hij de naam Ger (van Gerardus) 😃 Ik zal jullie op de hoogte houden hoe het de aankomende tijd zal gaan. Welkom in ons gezin Ger Haaizes! #bamboehaai #haaiei #babyhaai.”

Monique te oud?

Gisteren deed André Hazes overigens een opvallende uitspraak over Monique. De 29-jarige zanger en zijn knipperlichtverloofde Monique (45) schelen vrij veel in leeftijd.

In de Weekend wordt hem gevraagd hoe hij de toekomst voor zich ziet. Over vier jaar is Monique een vrouw van 50, terwijl hij dan zelf begin dertig is.

”Denk jij niet over vijf jaar: doe mij maar leuk zo’n jongere versie van Monique? Hoe houd je die verleidingen tegen?”, aldus een journalist van Weekend.

‘Zien we dan wel weer”

Daarop zegt hij: ”Dat je niet meer drinkt, zorgt ervoor dat je je eigen grenzen weet. Dat scheelt echt en dat is heel relaxed. Als ik terugkijk naar nachten met stappen en zo, dan doe je gewoon domme dingen.”

Maar goed, straks is Monique dus vijftig. ”Toen zij en ik een relatie aangingen, zeiden mensen al tegen mij: ‘Straks is zij oud en jij bent dan nog jong. ‘Ja, dat zien we dan wel weer, denk ik.”

Het kan aan ons liggen hoor, maar hier spreekt niet iemand die voor de volle 100 procent achter zijn vriendin/verloofde staat. Of zien wij dat nu verkeerd?

OMG: Monique Westenberg onthult babynieuws!

Rachel Hazes

Om nog even terug te keren naar de geboortedag van André Hazes senior. Hij zou vandaag 72 jaar geworden zijn. Rachel Hazes, de weduwe, deelde hier vanmorgen al een bericht over op Instagram.

Rachel is ontzettend verdrietig en heeft zelfs op haar vakantie alle favoriete plekjes van André Hazes bezocht. Ze beweert zelfs ook ‘zoals hij gedacht te hebben’.

Scroll naar boven