Oma vraagt kleinzoon om bizarre grap uit te halen bij haar uitvaart

Oma vraagt kleinzoon om bizarre grap uit te halen bij haar uitvaart

Het verliezen van een naaste is altijd verschrikkelijk. Een uitvaart kan dan enigszins bijdragen om het verlies meer draagbaar te maken. De uitvaart van Sandie Wood was er echter een met een wel heel erg speciale wending…

Sandie

Sandie Wood (65) was in 1977 een van de tienduizenden personen die met hepatitis-C besmet bloed toegediend kreeg, destijds was dit groot in het nieuws. Uiteindelijk leidde dat helaas tot tongkanker, waaraan Sandie in december 2022 helaas is overleden.

Rebel

Haar vrienden omschrijven Sandie, een voormalig bodybuilder, als een ‘rebel’ gedurende haar leven. Sandie probeerde van het leven te genieten en hield van grappen uithalen.

Vlak voordat de oma stierf, vroeg ze haar kleinzoon om nog een laatste grap uit te halen. Dat moest gebeuren tijdens de uitvaart. Ze wilde dat haar kleinzoon een dansgroep zou boeken, die een ‘flash mob’ zou houden in de aula op het lied ‘Another One Bites The Dust van Queen.

De kleinzoon (18) besloot gehoor te geven aan de wens van zijn oma. Na maarliefst 5 afwijzingen te hebben gekregen is het uiteindelijk gelukt om de dansgroep The Flaming Feathers te strikkken.

Familie in shock

Zo gezegd zo gedaan. Toen het bekende Queen-nummer werd afgespeeld, sprongen de leden van de dansgroep op en begonnen wilde dansmoves te maken voor de ogen van de rouwende familieleden. Die konden hier in eerste instantie totaal niet om lachen.

Op de een of andere manier slaagden de dansers er echter toch in om de aanwezigen mee te laten dansen en zo kreeg Sandie precies wat ze wilde.

Oma vraagt kleinzoon om bizarre grap bij haar uitvaart Oma vraagt kleinzoon om bizarre grap bij haar uitvaart

Scroll naar boven