Oma vindt pasgeboren kleinkind niet mooi en smijt hem op de grond

Oma vindt pasgeboren kleinkind niet mooi en smijt hem op de grond

Voor veel ouders is het een droom die uitkomt: een kleinkind krijgen. Een klein wondertje dat opgroeit met de liefde van zijn/haar ouders en opa en oma. Maar niet iedereen komt helaas onder vreugde op de wereld.

Op de grond gegooid

Op Newsner, een zeer gerenommeerde website met honderdduizenden volgers, staat het verhaal van een oma die minder gelukkig was met haar kleinkind. Het originele verhaal is afkomstig van het discussieforum Reddit, waar een verpleegster een macaber en hartverscheurend bericht heeft geplaatst.

De oma, die zichzelf eigenlijk niets eens zo mag noemen, had haar pasgeboren kleinzoon slechts een seconde vast waarna het kleine kindje op de grond gegooid werd.

De verpleegster beschrijft dat het kindje pas net ter wereld was gekomen. De moeder van het jongetje is afkomstig uit India, terwijl de vader uit Noorwegen komt.

Dit kan niet

Nadat de ouders hun baby hadden verwelkomd, wilden ze hem graag aan hun families laten zien. De moeder van de Noorse vader had echter niets goed te zeggen over haar kleinzoon.

Oma vindt pasgeboren kleinkind niet mooi en smijt hem op de grond

Nadat ze hem kort had gekeken, liet ze de baby op de grond vallen en beschuldigde ze haar schoondochter ervan haar zoon te hebben bedrogen.

De verpleegster onthult: ”Toen ze de baby in haar armen had keek ze hem aan en zei: ‘Hij is mijn kleinzoon niet. Hij is veel te donker daarvoor. Ze moet ontrouw zijn geweest.”

De grootmoeder had haar zoon vervolgens aangeraden om het kind ‘af te staan ter adoptie’ en wilde er niets meer mee van doen hebben.

Bewaking grijpt in

De verpleegster, die erbij was, riep daarop de beveiliging erbij. Het kindje werd van de vloer geraapt en de grootmoeder is direct uit het ziekenhuis gezet.

De moeder, die in bed lag, is kapot van verdriet. ”Verpleegkundigen hebben mijn kind meegenomen om te onderzoeken of hij niets mankeer. Ik kook van woede over wat zij heeft gedaan.”

Wat gaat er door je heen nadat je dit hebt gelezen? Laat het weten in de reacties en deel dit artikel. Laten we hopen dat het goedkomt met het kindje.

Oh ja, dan nog even dit: we lezen soms in de comments dat dingen ‘niet waar’ zijn. Dat vinden we erg jammer. Zeker omdat we altijd bronnen vermelden. Dat jij iets niet gelooft, mag je uiteraard zelf weten, maar ons beschuldigen van onwaarheden is dan weer de andere kant.

Scroll naar boven