Clive Walshaw (73) en zijn vrouw Barbara (71) uit het Engelse Leeds waren er helemaal klaar mee. Ze konden hun kleinkinderen negen maanden lang niet aanraken vanwege het coronavirus. Daarom besloten ze om daar wat aan te doen en hadden ze daar iets heel creatiefs op bedacht.

De 71-jarige oma Barbara was online aan het shoppen om kerstcadeautjes te kopen voor haar kleinkinderen. Op een gegeven moment kwam ze op een website terecht waar ze twee ijsbeerpakken te koop zag staan. Ze bestelde de pakken direct en besloot ze samen met haar man Clive aan te trekken zodat ze haar 3 kleinkinderen konden verassen. Ze noemden dit het beste moment van 2020!

BEKIJK OOK  19-jarig meisje 4 uur lang geslagen omdat ze haar vriendje geen sigaret wilde geven

“In het begin begrepen ze niet waarom ze niet meer langs mochten komen en dat brak mijn hart”, zegt ze tegen Metro. “De jongste was een beetje overweldigd door de grote ijsberen maar toen hij doorhad dat wij het waren, was hij zo lief. Zo veel knuffels. Het was fantastisch.”

Hun zoon Neil vond het geweldig en zei er het volgende over:

“Vrolijk Kerstfeest Iedereen!

Dit zijn mijn ouders op bezoek. De zijn de eerste knuffels met de kleinkinderen sinds maart. De beste 5 minuten ooit. Kijk eens naar de corona voorzorgsmaatregelen. Je bent misschien cool, maar je zult nooit zo cool als mijn ouders zijn.”


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!