Oma doopt voeten van 2-jarige in kokend water als straf – nu kan ze beide voeten verliezen

Een peuter moet misschien haar voeten laten amputeren nadat ze door een familielid in kokend water is gedoopt. Het incident vond plaats op 11 augustus toen de 2-jarige Kaylee Robinson werd opgepast door haar stiefgrootmoeder, Jennifer Vaughn, in haar huis in Chattanooga.

Brittany Smith vertelde ABC 2 dat Vaughn had toegegeven het kokende water te gebruiken omdat ze “een slechte dag had”. Afschuwelijke foto’s gedeeld door Smith tonen de voeten van het kleine meisje bedekt met derdegraads brandwonden.

Kaylee werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en naar een brandwondencentrum in Georgia. Rocky Potter, een rechercheur bij het Sheriff’s Department van Rhea County, zei dat de peuter de ergste brandwonden had opgelopen die hij ooit had gezien.

Smith vertelde Metro US dat de schade aan de voeten van haar dochter zo erg was dat huidtransplantaties waarschijnlijk niet mogelijk is. “Het is verschrikkelijk, het is gewoon zo stressvol. Kaylee heeft tot nu toe twee operaties ondergaan, maar ze hebben niet gewerkt.” De huid herstelt zichzelf niet zoals de artsen hoopten. Kaylee heeft veel pijn, ” ze zei.

“Ze gaan volgende week wat huid van haar dij nemen om te proberen haar voeten te repareren …” Ze loopt een hoog risico op infectie en kan ze uiteindelijk eventueel verliezen. ” Smith legde uit dat ze Kaylee bij Vaughn had achtergelaten, die haar meerdere keren zonder problemen had verzorgd. “Ik kreeg een telefoontje van Jennifer.

Ik hoorde Kaylee op de achtergrond schreeuwen,” herinnerde Smith zich. “Ze zei dat ik meteen naar huis moest komen. Ik vroeg haar wat er was gebeurd, maar ze wilde het me niet vertellen.” Terwijl Vaughn aanvankelijk zei dat ze de peuter alleen in een stromend bad had achtergelaten, vertelde ze later aan de onderzoekers dat ze Kaylee opzettelijk had verbrand nadat het meisje haar van streek had gemaakt.

verbrande voeten

Vaughn is beschuldigd van verergerd kindermishandeling en wordt vastgehouden. “Het klopt niet,” zei Smith tegen ABC 2 en voegde eraan toe dat ze niet weet wanneer haar dochter weer kan lopen. “Er is niets in deze wereld dat een 2-jarige kan doen om dit bij een peuter te doen.”

Ze vertelde Metro US: “Als ik mijn zin had, zou ze precies dezelfde straf krijgen als die ze mijn dochter heeft opgelegd. Ik zou graag willen dat iemand haar voeten brandt.” Er is een GoFundMe-pagina opgezet om de medische kosten van Kaylee te dekken.