Oma (49) wint peperdure Porsche en doet het ondenkbare

Oma (49) wint peperdure Porsche maar is er totaal niet blij mee

Wat zou jij doen wanneer te horen krijgt dat je een peperdure sportwagen hebt gewonnen? Vermoedelijk niet wat de 49-jarige Schotse Joanne McGuichan heeft gedaan. De oma speelde mee met de Omaze Million Pound House Draw en won een spiksplinternieuwe Porsche. Wie denkt dat de vrouw dolgelukkig is, heeft het mis.

Geheim

Aan LadBible vertelt Joanne dat ze eerst niet geloofde dat ze had gewonnen. ”Ik kwam thuis van mijn werk en zag een mail van de loterij waarin stond dat ik iets had gewonnen. Ik dacht dat het spam was en dat het te mooi was om waar te zijn. Ik heb mijn man daarom niets verteld.”

Toen we ’s avonds op de bank zaten heb ik toch maar gekeken en mijn lotnummers kwamen allemaal overeen. Ik had dus echt een Porsche gewonnen. Mijn man dacht echter nog steeds dat het onzin was en zei dat ik niet teveel moest hopen, dan zou het alleen maar tegenvallen.”

”Gisteren hebben ze de auto afgeleverd en nu staat hij op de oprit. Ik had nooit eerder iets gewonnen dus ik vind het lastig om het te geloven.”

Oma (49) wint peperdure Porsche maar is er totaal niet blij mee
Joanne en haar nieuwe Porsche

Weg ermee

”De auto is absoluut prachtig en ik had er nog nooit ingezeten. Na een ritje kan ik veilig zeggen dat hij sneller is dan mijn Vauxhall Corsa.”

”Daarover gesproken, ik rijd liever in mijn Vauxhall. Begrijp me goed, het is een mooie auto en mijn man wil hem graag houden. Maar wat moet ik ermee? Ik werk vanuit huis en zo’n auto staat dan alleen maar op mijn oprit. Ik ga hem dus meteen verkopen. Aan het geld heb ik meer.”

Hypotheek en cadeautjes

”Daarmee kan ik de hypotheek afbetalen en ook cadeautjes kopen voor onze kinderen en kleinkinderen. Daarmee maak ik meer mensen gelukkig.

Joanne won de auto met een lot ter waarde van 10 pond. De hoofdprijs van de loterij is een woning ter waarde van maar liefst 4.5 miljoen pond, gelegen in Cornwall. Daar zit overigens ook 100.000 pond cash bij. Mocht je in Schotland wonen, dan kun je meedoen.

Scroll naar boven