Olivia past niet door het gangpad van het vliegtuig, wil veel geld zien

Olivia past niet door het gangpad van het vliegtuig, wil veel geld zien

Olivia is, laten we het netjes zeggen: een vrouw met een maatje meer. Een paar maatjes meer wel. De dame draagt zoveel extra kilootjes met zich mee, dat we spontaan medelijden krijgen met haar schoenen. Maar soms zorgt dat voor minder plezante siuaties, zoals in het vliegtuig.

Curvy Olivia

Laten we helder zijn: dit moet Olivia natuurlijk helemaal zelf weten. Als zij zich prettig voelt bij haar gewicht, wie zijn wij om te oordelen?

Olivia is zelf ontzettend trots op haar ‘curves’. Ze speelt daar op internet handig op in, en maakt speciale video’s waarvoor je kunt betalen.

In die video’s doet Olivia allerlei stoute dingen met zichzelf. Er zijn mensen die daar ontzettend opgewonden van raken. En dus verdient Olivia veel centjes.

Onder de naam ‘Big Curvy Olivia’ kun je filmpjes vinden van de stevige dame, als jij dat natuurlijk jouw ding is. Vele mensen gingen je voor.

Discriminatie

Maar als je zelf een maatje meer bent, betekent dat natuurlijk niet dat de hele wereld rekening met je moet houden. Olivia is een andere mening toegedaan.

Onlangs wurmde de curvy vrouw zichzelf door het gangpad van een vliegtuig. Dit lukte niet zo goed; haar achterwerk bleef klem zitten tussen de stoelen.

Passagiers die het gevaarte op zich af zagen komen, begonnen Olivia en haar capriolen te filmen. Op de beelden zien we de kolos worstelen met het gangpad.

Olivia vond het niet leuk en begon hard te schreeuwen. Met veel moeite kon ze zichzelf door het gangpad wurmen, zonder daarbij passagiers uit hun stoelen te gooien. Gelukkig bleef iedereen ongedeerd. Olivia zelf ook. Maar blij? Nee dat is Olivia niet.

Discriminatie

Olivia stelt dat het de schuld is van de vliegmaatschappij dat zij nauwelijks door het gangpad past. Dat is discriminatie. zo roept ze.

”Eerlijk, het is discriminatie dat ze geen wijdere gangpaden kunnen bouwen in vliegtuigen. Het is 2023.” Olivia eist nu een schadevergoeding.

Scroll naar boven