Olivia past niet door het gangpad van het vliegtuig, wil geld zien

Olivia past niet door het gangpad van het vliegtuig, wil veel geld zien

De zwaarlijvige Olivia heeft een niet zo’n prettig probleem. De vrouw zeult wat kilootjes extra met zich mee en die hopen zich voornamelijk op rond haar buik en haar achterwerk. Die zijn wat groter dan bij andere mensen.

Trots op curves

Vanzelfsprekend moet iedereen zijn of haar leven leiden zoals diegene wil. Sommige mensen vinden het prettig om heel zwaar te zijn, terwijl andere mensen dat liever niet willen.

Olivia is ontzettend trots op haar curves en speelt daar handig op in met speciale video’s voor mannen en vrouwen die ook houden van ‘stevig’.

Onder de naam Big Curvy Olivia kun je een hoop content vinden van deze stevige dame, als dat natuurlijk jouw ding is.

Discriminatie

Onlangs liep Olivia echter tegen een niet zo’n prettig probleempje aan. Vanwege haar omvang was het een hele uitdaging om zichzelf door het gangpad van een vliegtuig te worstelen.

Dit werd opgenomen en had veel weg van een sketch uit een komediefilm. Maar Olivia vond het niet zo leuk en begint te sschreeuwen. Ze past ternauwernood door het smalle gangpaadje, maar vindt de vliegtuigmaatschappij hier schuldig aan. Volgens Olivia is dat pure discriminatie.

”Eerlijk, het is discriminatie dat ze geen wijdere gangpaden kunnen boven in vliegtuigen. Het is 2023.” Olivia eist nu een schadevergoeding.

Scroll naar boven