Toen een groep reizigers op safari ging in Zuid-Afrika, stonden ze voor een hele speciale verrassing.

Op safari gaan is een ongelooflijke ervaring op zich. Je ziet prachtige, majestueuze wezens in hun natuurlijke habitat en je krijgt een kijkje in hun wereld.

Wanneer je een ander land bezoekt, is dit een gelegenheid om kennis te maken met verschillende culturen en ervaringen. Deze toeristen deden precies dat.

De meeste mensen zien niet dagelijks wilde olifanten, laat staan ​​dat een wilde olifant bevalt! Het is absoluut een unieke ervaring.

Deze video herinnert ons aan iets uit een film.

Wanneer de moeder haar baby baart, staat ze, dus de nieuwe baby valt gewoon op de grond. Het kan nog niet zelfstandig opstaan. De andere olifanten verzamelen zich rond de moeder en haar baby en beginnen te trompetteren.

olifant bevalt

Het is iets magisch om te zien.

BEKIJK OOK  Vermiste hond wordt jaren na vermissing 1700 km verderop gevonden

De kudde trompettert om twee redenen. Ten eerste vieren ze hun nieuwste lid en vertellen ze de wereld hoe gelukkig ze zijn. Ten tweede, ze sturen een waarschuwing naar iedereen in de buurt dat ze niet dichterbij moeten komen.

Ze lijken de aanwezigheid van de toeristen te voelen, en we kunnen het hun niet kwalijk nemen dat ze zich een beetje zorgen om hen maken. Er zijn al genoeg verhalen over mensen die het dagelijkse leven van dieren verstoren wanneer ze dat niet zouden moeten doen, waarschijnlijk in de hoop hun 10 seconden bekendheid te krijgen op sociale media.

Is dit niet gewoon een ongelooflijk moment om te kunnen zien? We kunnen ons niet voorstellen hoe bijzonder het was om dit persoonlijk te zien.

BEKIJK OOK  'Thuis blijven bij de kinderen is zwaarder dan gaan werken'

kudde olifanten

In onderstaande video kun je dit ontzagwekkende moment voor jezelf zien. We kunnen wedden dat je het moeilijk zult hebben om je ogen van het scherm af te halen.

De manier waarop de kudde hun nieuwste lid beschermt en viert, is zo lief – en gemakkelijk om mee om te gaan. Een nieuw lid van de familie is altijd iets om te herdenken, en een pasgeboren baby voor de eerste keer ontmoeten is altijd zo’n mooi moment.

Bekijk de video hieronder:


Like it? Share with your friends!