Oli zit in een identiteitscrisis en gaat verder als ‘Koreaan’

Oli zit in een identiteitscrisis en gaat verder als 'Koreaan'

Oli London is een vlogger, YouTuber en influencer. Daarnaast verkeert hij ook in een identiteitscrisis. Hij voelt zich geen man of vrouw, maar ‘iets ertussenin’. Wat de Brit wel weet, is dat hij door het leven wil gaan als een Zuid-Koreaan.

Vorig jaar liet Oli daarom zijn ogen vernauwen. “Ik weet dat  mensen mij niet snappen, maar ik identificeer mezelf als Koreaan en zo zie ik er nu ook uit.” Hij wil overigens niet dat mensen hem aanspreken met ‘hem’. Iemand die tegen Oli praat, moet een van de vier gewenste aanspreekvormen gebruiken.

Uit de kast

Oli wil aangesproken worden met ’they, them, Korean of Jimin’. ‘They’ en ’them’ zijn veelgebruikte termen voor mensen die opeens besluiten zich als non-binair te identificeren.

Maar Korean en Jimin, dat is nog vreemder. Park Jimin is lid van de bekende K-pop band BTS. Blijkt dat Oli zich ook nog popzanger voelt.

YouTube video player

Geslachtsdeel korter

Op dit moment heeft Oli alleen zijn ogen laten vernauwen, maar er komt meer aan. Hij wil nog een face en neck lift, maar wil ook zijn geslachtsdeel laten inkorten.

“Ik hoop niet dat mensen zich hierdoor beledigd voelen, maar in Korea is de gemiddelde penislengte zo’n 3.5 inch (8,89 cm, red.) en mensen maken me vaak genoeg belachelijk”, verklaart de vlogger tegen Newsweek. “Ze zeggen: ‘Oh, je kan niet Koreaans zijn. Je bent niet 100% Koreaans.’ En ik wil gewoon 100% Koreaans zijn.”

Handen

Zijn penis korter laten maken gaat vermoedelijk in Thailand gebeuren. ”Daar doen ze veel seksoperaties en zo. Ze zijn er gespecialiseerd in zulke dingen”, aldus de nieuwbakken Aziaat die heeft uitgerekend dat de ingreep hem ongeveer zo’n 6 tot 8.000 dollar gaat kosten.

Scroll naar boven