Oktoberfest serveerster laat iedereen verbaasd achter wanneer ze 10+ kannen draagt

Een Oktoberfest serveerster heeft ons allemaal aan het twijfelen gebracht door haar ‘opmerkelijke’ bier draagvaardigheden te laten zien, maar niet iedereen is even onder de indruk.

Bier dragen

Als je vaak naar de kroeg gaat, heb je misschien wel eens geprobeerd om zoveel mogelijk biertjes in je hand te dragen. Of misschien had je geen keus omdat je vrienden al aan tafel zaten terwijl jij aan de bar stond te wachten op alle drankjes…

@verenaangermeier #volksfest #volksfestbedienung #gäubodenvolksfest #wiesn2023 #oktoberfest #bier #beer #13 #waitress #bavaria #weckmannzelt #bedienung #hardwork ♬ Originalton – verenaangermeier

Hoe dan ook, hoeveel vaasjes kun jij op elk moment in je hand houden? Drie, vier, misschien zelfs vijf volle glazen? Nou, deze serveerster heeft mensen met verstomming geslagen door een behoorlijk aantal vaasjes te dragen tijdens Oktoberfest.

Oktoberfest

Elk jaar trekken miljoenen bierliefhebbers naar de zalen om het jaarlijkse festival te vieren dat zijn oorsprong vindt in München, Duitsland.

Hoewel er veel pretzels worden gegeten, is het belangrijkste doel van het festival natuurlijk bier drinken en gewoon een leuke tijd hebben. Zoals we allemaal hebben kunnen zien in video’s van het evenement die de laatste dagen circuleren op sociale media, is Oktoberfest behoorlijk druk – dus je kunt je voorstellen hoe het er aan de bar aan toegaat.

Gigantische hoeveelheid

Mensen konden niet geloven hoe ze in staat was om maar liefst 13 bierpullen tegelijk te dragen, maar om de een of andere reden heeft dat de meningen verdeeld. Ten eerste kwamen velen naar X (voorheen bekend als Twitter) om de kracht van de vrouw te prijzen om zoveel pints in één keer vast te kunnen houden.

“Voormalig ober hier. Het is een zeer fysieke baan. Je kunt zien dat ze haar biceps heeft opgebouwd met dit werk,” schreef iemand. Ze voegden eraan toe: “Ik sport regelmatig, maar heb nog steeds niet hetzelfde uithoudingsvermogen als tijdens mijn studententijd toen ik als ober werkte.”

Scroll naar boven