Officiële Nederlandse Terra Classic groep

Terra classic is momenteel een van de meest populaire crypto munten ter wereld. Er wordt momenteel zoveel over gepraat dat Twitter ontploft is met de hashtag $LUNA. Ook wij zijn enorm fan van de munt vandaar dat we de afgelopen tijd iets vaker over crypto schrijven dan normaal (bijna nooit dus).

De populariteit is ongekend momenteel en je zult ons uiteraard ook gevonden hebben omdat je erop zocht. We willen altijd benoemen dat omdat hij fan van Luna Classic zijn, we geen financieel advies geven en dit volledig vanuit ons perspectief schrijven.

Belangrijk om te weten: USTC / TerraClassicUSD is net zo belangrijk als LUNC.

Nederlandse Terra Classic groep

Omdat veel mensen op zoek zijn naar Terra Classic en iedereen in het Engels communiceert leek het ons leuk om een Terra Classic groep NL BE te starten. Je zult namelijk waarschijnlijk veel vragen hebben rondom deze coin en al helemaal als je bijvoorbeeld LUNC voor het eerst wilt kopen.

Wil jij $LUNC gemakkelijk via Ideal kopen in Nederland? Onze handleiding vind je hier.

Wij hebben contact gehad met de admins van de Terra Classic Telegram groep en wij hebben de kans gekregen om de beheerder te worden in Nederland, op Telegram.

Actuele prijs Terra Classic – $LUNC

We hebben deze groep gemaakt omdat we achter de community staan.

Je vraagt je waarschijnlijk ook af: Waarom is deze munt zo hard stegen? Alles over Terra Classic is hier te lezen.

Alle vragen van holders, sellers, buyers – maakt niet uit, kunnen vanaf nu in de groep gesteld worden. Word lid van de Telegram Groep! Gebruik je geen Telegram? Dan kun je ook lid worden van de Nederlandse Terra Classic Whatsapp groep

Scroll naar boven