Als je op zoek bent naar een nieuwe liefde die verrassend goed weet hoe hij of zij moet zoenen: wij hebben de ultieme tip voor je.

Want op basis van iemands sterrenbeeld kun je een hoop zeggen over de zoenkwaliteiten van diegene.

Dus het enige wat je nodig hebt, is de geboortedatum van de ander.

 

  • De beste zoener is toch wel de Schorpioen (23 oktober – 21 november). Als je hier eens mee hebt gekust, dan is dat moeilijk te vergeten. Het is geen halfbakken actie bij de Schorpioen, nee. Hij of zij gaat er echt voor. Wild, passie, sexy: alles zit erop en eraan.
  • Geen Schorpioen in het vizier? Let dan op de Ram (21 maart – 19 april). Ze zijn ook erg getalenteerd als het op kussen aankomt. Lekker impulsief zijn ze ook, dus je kunt op elke plek wel een hete tongzoen verwachten. Lekker avontuurlijk en absoluut geen saaie kus.
  • De Maagd (23 augustus – 21 september) lust er ook wel pap van. Deze mensen blaken van het zelfvertrouwen en dat zie je terug in een zoenpartij. Geen geklungel of gehannes met lippen en tongen. Je wordt met de handen stevig vastgepakt en dat resulteert dan al gauw in een passionele kus.
BEKIJK OOK  Kan koffie en drank je echt helpen om 90 te worden? Nieuwe studie zegt van wel

En tja, met wie kun je dat hele kussen beter overslaan? De zoenen van een Waterman, Steenbok en een Kreeft zijn al gauw een tikkie saaier.

Bron: Elite Daily, Libelle Beeld: iStock


Like it? Share with your friends!