Oekraïense vluchtelinge die getrouwde man inpikte: ‘’Eigen schuld van dat wijf’’

Oekraïense vluchteling die getrouwde man inpikte nu zelf gedumpt

De Brit Tony Garett beëindigde onlangs zijn huwelijk van 10 jaar om er na 10 dagen vandoor te gaan met de 22-jarige Oekraïense vluchtelinge Sofiia Karkadym, die hij samen met de moeder van zijn 2 kinderen in hun huis had opgevangen. Het was afgelopen weekend wereldnieuws. Maar nu is Sofiia naar de Britse krant The Sun gestapt, om nog eens flink uit te halen naar ex-vrouw Lorna. 

Oekraïense vluchtelinge die getrouwde man inpikte: ‘’Eigen schuld van dat wijf’’

Of Sofiia zich verantwoordelijk voelt voor het stuklopen van het huwelijk van de man en vrouw die haar onderdak boden? Niet bepaald. ”Ik hield van de familie. Ik heb veel tijd met zijn vriendin doorgebracht en ik heb geprobeerd haar te helpen, maar ze had twee gezichten. Haar constante achterdocht zorgde voor veel spanning en dat duwde mij en Tony alleen maar dichter bij elkaar.”

Dat wijf

Karkadym heeft geen greintje berouw over de hele situatie. ”Dat wijf creëerde deze situatie door constant te suggereren dat er iets aan de hand was terwijl dat toen nog niet zo was. Dus dit is haar eigen schuld en ik kan verder niets meer voor haar betekenen.”

Ex-vrouw is ‘gebroken’

Ook Lorna heeft zich inmiddels gemeldt bij de krant (heerlijk, zo’n ruzie via de media). Tegen de Sun zegt Lorna dat ze ”gebroken” is. Bovendien zou Sofiia al vanaf het begin de bedoeling hebben gehad haar man in te pikken. ”Ze geeft niets om de verwoesting van ons gezin.”

De vrouw zit er helemaal doorheen: ”Ik wilde iemand in nood helpen door haar onderdak te bieden. Dit is wat ik ervoor terugkrijg.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven