Oekraïense vluchteling die getrouwde man inpikte nu zelf gedumpt

Oekraïense vluchteling die getrouwde man inpikte nu zelf gedumpt

Een paar maanden geleden brachten wij het nieuws dat de Britse Tony Garnett als een blok was gevallen voor de Oekraïnse vluchteling Sofiia Karkadym, die notabene werd opgevangen door Tony en ex-vrouw Lorna.

Garnett verliet zijn vrouw en hun twee kinderen voor een toekomst met Sofiia. Dit vond Sofiia geen probleem. Sterker, ze gaf Lorna nog een behoorlijke trap na. Later bleek dat Tony zijn nieuwe liefje als een soort veredelde huishoudster zag in hun stormachtige relatie.

Oekraïense vluchteling die getrouwde man inpikte nu zelf gedumpt

Huishoudster

Tenminste, zo ziet Sofiia het. “Ik moest de was doen, het huis schoonmaken en eten koken. Tony zat alleen maar op de bank.” De Oekraïense (22) moest zelfs alle rekeningen betalen van Tony. Dat deed ze, omdat ze naar eigen zeggen heel veel van Tony hield. “Ik dacht dat we zouden gaan trouwen en kinderen zouden krijgen.”

Volgens Sofiia, een opgeleid IT’er, was Tony vooral druk met roulette op het internet en voerde hij verder weinig uit. ”Ik heb hem gesmeekt om te stoppen met gokken, maar dat deed hij niet.”

Gedumpt per SMS

Uiteindelijk heeft Tony de relatie dan toch maar verbroken. Als een echte man stuurde hij Sofiia een SMS met de tekst: ”Je bent hier niet meer welkom”.

De klap was zo hard voor Sofiia, dat ze in het huis van Tony’s ouders letterlijk door het lint ging. De politie heeft haar moeten afvoeren om de gemoederen tot bedaren te brengen. Sofiia voelt zich behandeld als een hond en is nu naar The Sun gestapt om haar verhaal te doen. Tony wil niet reageren.

Scroll naar boven