Oei: Rachel Hazes moet haar droom uitstellen

Rachel Hazes moet haar grote droom uitstellen. Ze zegt namelijk dat ze op dit moment geen tijd heeft om haar schandaalboek uit te brengen. Maar volgens Shownieuws ligt dat aan het slechte imago dat de Hazesjes op dit moment hebben.

Schandaalboek

Rachel Hazes heeft namelijk een boek geschreven waarin ze gehakt van iedereen maakt. “Ik heb echt het gevoel dat dat een soort Gazastrook wordt, dat boek. Dat wordt zó heftig”, vertelde haar zoon André Hazes jr. eerder. “Mijn moeder is best wel verbitterd, maar zij is ook wel zo gemaakt door mensen.”

Eigenlijk zou zij het boek uitbrengen op 30 juni, de zeventigste verjaardag van André Hazes. Maar dat kon helaas niet doorgaan. Op dat moment lagen de Hazesjes onder vuur door hun ordinaire gedrag. Maar ook gisteren is er niks uitgebracht (dat was de sterfdag van André Hazes).

Bart van Ettekoven zei in Shownieuws:”Inmiddels is het boek er nog niet en dat laat ook nog even op zich wachten. Hoe lang het precies gaat duren is niet bekend. Ze zeggen dat ze er geen haast mee heeft. Dat kan het eind van het jaar worden of misschien wordt het wel 2022.”

Of misschien komt het boek wel in 2025. “Het is nu zeventien jaar geleden dat hij overleed, toch? Ik zou het wel mooi vinden als het over drie jaar dan komt.”

Waarom uitgesteld?

De vraag is: waarom wordt het boek steeds uitgesteld? Bart zegt: “Ze heeft het gewoon heel druk (met haar theekraampje, proest, red.), maar ik denk ook wel dat het te maken heeft met de negatieve sfeer die er om de familie hangt op dit moment. De populariteit van André en Rachel is eigenlijk sinds de breuk met Monique behoorlijk gekelderd.”

Hij gaat verder: “Je merkt op social media dat ze om de oren worden geslagen met negatieve reacties. Niet voor niets heeft Rachel ook op een gegeven moment de reacties op Instagram moeten uitzetten. Mensen menen toch allemaal lelijke dingen tegen haar te moeten zeggen. André idem dito, dus misschien dat dat de reden is.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven