Oei: Bridget Maasland openhartig over relatie met André Hazes.

Bridget Maasland maakt zorgelijk nieuws bekend

Bridget Maasland is voor de eerste keer zeer openhartig over haar relatie met André Hazes. Ze vertelt alles tijdens de podcast van Malou Holhuijsen en Roos Schlikker. Bridget Maasland had vorig jaar een korte relatie met André. Ze zegt:

“Dat werd me al niet in dank afgenomen destijds, door verschillende partijen, omdat ik toch wel een soort van was voorgelogen dat hij vrijgezel was en vrij in het leven stond,”

Maar dit was niet voor lange duur. Uiteindelijk besloot hij om terug te gaan naar Monique Westenberg. En daar had natuurlijk heel Nederland een mening over.

Bridget vertelt: “Toen is er zo veel gebeurd, zoveel naars. Ik heb dreigbrieven thuis gehad, aan mijn zoons adres, aan mijn ouders adres en aan mijn eigen adres. Doodsbedreigingen, inbraken, vernielingen. Er zijn heel veel nare dingen gebeurd.”

De relatie kwam ontzettend veel voorbij in de media. Dit kwam deels door hun zelf omdat ze super veel deelde met de wereld. Toch is Bridget het daar niet mee eens. “Grappig dat je dat zegt, want ik was niet degene die zo heel veel deelde. Maar daar werd ik op afgerekend. Ik was niet degene die de hele tijd alles liet zien.”

Ze geeft toe dat ze zich wel liet meeslepen. “Als hij dan weer iets deed, dan dacht ik ‘oh, dat kan blijkbaar.’ Op een gegeven moment had ik ook zijn code om dingen weg te halen.”

Ze neemt André dan ook zeker niks kwalijk. “Dat hij eigenlijk nooit voor mij op is gekomen, dat hij alles eigenlijk maar zo heeft gelaten want dat was het beste voor hemzelf.”

Bridget vertelt hoe zij deze rollercoaster heeft ervaren. “Hij ging naar Curaçao voor een optreden en had gevraagd of ik ook langs wilde komen, echt voor drie dagen. En toen ik terugkwam bleek hij eigenlijk ook alweer op het eiland met zijn ex te zijn. Dat wist blijkbaar iedereen en ik niet. Nee, ik zag het eigenlijk in de krant. Ja, en op social media. Dat was best wel naar.”

Bridget gelooft erg in karma. Ze weet namelijk zeker dat alles straks op zijn plek valt. “Sit back and relax en dan doet de rest zijn werk wel voor je. Ik bedoel, hij heeft natuurlijk best wel wat misstappen begaan in de tijd erna, dus iedereen kon zijn mening een beetje bijstellen. Dat heb ik niet hoeven doen.”

Bridget is nu zeer tevreden en staat positief in het leven! Ze zegt dat ze weer helemaal open staat voor een nieuwe liefde.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven