Nu te koop: zachte siliconen voeten met ingebouwde vagina

Latex, silicone, groot, klein, enz. – onze kinks en fetisjen kunnen evenveel variëren als er mensen op deze planeet zijn.

Natuurlijk is er niets mis met een beetje pit in de slaapkamer, zolang niemand gewond raakt en het niet binnen de wet valt.

De laatste jaren is de industrie van seksspeeltjes volledig geëxplodeerd. Vandaag de dag zijn er speeltjes en accessoires voor alle soorten behoeften.

Het maakt niet uit waar je fetisjen en turn-ons liggen, er is voor elk wat wils – zelfs voor degenen die een voetvormige fleshlight willen, meldt The Mirror.

Of je nu in een relatie leeft of single bent, je hebt seksuele behoeften om voor te zorgen. Als je een partner hebt, is het misschien gebruikelijk om een actief seksleven te hebben.

Toch, als je op je eigen woont, moet je – vrij letterlijk – het heft in eigen handen nemen.

Sinds we in een maatschappij leven waar seksualiteit niet meer als taboe wordt beschouwd (op de meeste plaatsen), zijn seksspeeltjes en accessoires een grote focus geweest in nieuwe technologieën.

Dit komt omdat bedrijven begrijpen dat seks altijd zal verkopen, aangezien het een van de basisinstincten van het menselijk ras is.

Een voet – met een vagina erin

Vandaag zien we de nieuwste van een reeks seksspeeltjes is gericht op mensen met een voet fetisj – of voeten liefhebbers, zoals ze meestal noemen zichzelf.

Het seksspeeltje is een voetvormige fleshlight, met de ingang van de vagina boven op het scheenbeen.

Volgens de fabrikant is het speeltje gemaakt van siliconen, en zou het zeer realistisch moeten aanvoelen.

“Ultra-realistische intieme ervaring”

Het bedrijf Silicone Wives produceert verschillende soorten seksspeeltjes en beschrijft de voetvormige kunstmatige vagina als volgt:

“De Realistische Siliconen Voeten met Vagina’s zijn perfect voor de voetenliefhebbers die nog steeds een traditionele seksspeeltjeservaring willen. Dit product is met de hand gemaakt van eersteklas medische siliconen om een ultra-realistische sex ervaring te bieden. De voeten zijn zeer gedetailleerd om er net zo uit te zien en aan te voelen als echte voeten.”

De voeten zijn 22 centimeter lang en kosten $199, ongeveer 180 euro.

Het lijkt erop dat dit voordelige (vergeleken met andere luxe producten) prijskaartje de voetenvagina tot een succes heeft gemaakt.

“De voeten zijn perfect! De foto’s op de website doen ze niet genoeg eer aan! Ik zou deze zeker aanraden aan iedereen die overweegt een paar te kopen!” schreef een tevreden klant.

Zou jij een paar van deze voeten kopen?

Hoe dan ook, druk op de DEEL knop hieronder zodat je vrienden ook kunnen leren over dit nieuwe product!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven