Nu te bestellen bij McDonald’s: de Happy Meal voor volwassenen

Na succes in Amerika en Canada, brengt McDonald’s de populaire Happy Meal voor volwassenen eindelijk naar Nederland. De fastfoodgigant kondigde op Instagram aan dat deze ’tijdelijke maaltijd’ later deze maand beschikbaar zal zijn.

Wat kun je verwachten?

Bij het bestellen kunnen klanten kiezen tussen een menu met een grote burger of een menu met negen kipnuggets. Maar wat zou een Happy Meal zijn zonder een leuk speeltje? Hoewel deze nieuwe versie van het Happy Meal met 12,50 euro aanzienlijk duurder is dan de kindervariant van 4,95 euro, belooft het een unieke ervaring voor volwassenen die hun jeugdherinneringen willen herbeleven.

De introductie in Nederland

De actie begon vorige maand in Amerika en heeft nu zijn weg gevonden naar Nederland. Ondanks de onzekerheid of deze maaltijd een permanent onderdeel zal worden van het menu in Nederland, is de verwachting onder fans hooggespannen. “Er zijn bij McDonald’s verschillende acties in verschillende landen. We kunnen er op dit moment dan ook geen uitspraak over doen of dit in de toekomst een onderdeel gaat zijn van ons menu in Nederland”, verklaarde een woordvoerder van McDonald’s eerder.

Nostalgie en een speciaal speeltje

Met de introductie van de Happy Meal voor volwassenen kunnen liefhebbers nostalgische gevoelens ophalen. Klanten hebben niet alleen de keuze uit het Big Mac menu of het McNuggets menu, maar krijgen ook een speciaal speeltje. Dit speeltje, ontworpen door Kerwin Frost, blijft vooralsnog een verrassing. McDonald’s heeft echter al hints gegeven in een promotievideo.

Hoe kun je bestellen?

Deze eenmalige actie loopt van 27 februari tot en met 25 maart. Het Happy Meal voor volwassenen is beschikbaar in bijna alle vestigingen en kan uitsluitend via de McDonald’s App worden besteld. Dit maakt het een “App Exclusive” ervaring.

Grijp dus je kans om deze unieke draai aan een klassieke kinderfavoriet te ervaren. Of je nu gaat voor de grote burger of de kipnuggets, het belooft een smakelijke trip down memory lane te worden, compleet met een verrassingsspeeltje om de ervaring af te maken.

Scroll naar boven