Nu is er echt geen ontkennen meer aan, Milou en Heikki zijn echt nog samen

Het blijft ons bezighouden wat er allemaal gebeurd is tot nu toe in Temptation en wat er allemaal misschien nog gaat gebeuren! We vinden het massaal ook een eigenlijk allemaal heel erg saai worden en dat hebben de makers van het programma ook wel door nu we van alle kanten verschillende berichten krijgen dat bijvoorbeeld Roger en zijn Laura uit elkaar zijn maar dat ze anderzijds toch wel spannende dingen in het vliegtuig hebben gedaan waardoor het lijkt dat ze toch wel bij elkaar zijn.

Ook ten aanzien van Milou en Heikki kunnen we maar geen genoeg krijgen en is dat eigenlijk het enige waar we nog voor kijken! Want verder is temptation dit jaar heel saai te noemen..

Dus moeten we maar op de beelden af gaan om te kijken wat er wel en niet waar is en nu is er een speciaal Team Tempa actief die alle leukste roddels verspreid en foto’s maakt van de deelnemers! Zo zagen we ook deze foto voorbij komen waardoor we dus nu met zekerheid kunnen stellen dat Milou en Heikki nog samen zijn! En stiekem zijn wij daar zo enthousiast over!

Ben jij al overtuigd, kijk zelf hieronder:

Ook is Heikki al feestend met Jietse gezien dus dat versterkt maar weer de roddel dat Jietse niets verkeerd heeft gedaan..