Nu in Nederland: speel de hoofdrol in een echte Harry Potter game

Ben je klaar om de wereld van Harry Potter binnen te stappen zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren? Warrior Events, een bedrijf dat bekendstaat om zijn bekroonde evenementen, heeft een uniek spel ontwikkeld voor iedereen boven de 16 jaar die gefascineerd is door de magie van Harry Potter.

In Meppel, in een oud winkelcentrum, brengt Warrior Events de magie tot leven. Dit is niet zomaar een evenement – het is een kans om een stap te zetten in een wereld die veel weg heeft van de beroemde Zweinstein School voor Hekserij en Hocus-Pocus.

Transformeer jouw december met een magisch avontuur

December staat vaak al bol van de feestelijkheden, maar stel je eens voor dat je dit jaar iets totaal anders doet. Warrior Events heeft een spel ontworpen genaamd ‘Duistere Tovenaar’, dat meer is dan alleen een activiteit; het is een meeslepende ervaring waar je zelf de hoofdrol in speelt.

Het spel vindt plaats in een winkelcentrum dat voor de gelegenheid omgetoverd is tot een magisch dorp, compleet met kerstbomen, fonkelende lichten en geheime kamers die uit een film lijken te komen.

Ontcijfer de geheimen met je eigen toverstok

Het hart van dit spel zijn de geheime kamers die wachten om ontdekt te worden. Zoek naar verborgen doorgangen en laat je verrassen door wat je achter elke deur vindt. En het meest opwindende onderdeel? De interactieve toverstokken. Niet zomaar een stuk hout, maar een high-tech apparaat dat reageert op je bewegingen en je helpt om de Duistere Tovenaars te verslaan.

Elke speler krijgt een toverstok met ‘levens’, vergelijkbaar met een videogame, waarmee je kunt interageren binnen het spel. Het is een combinatie van technologie en theater die je nog lang bij zal blijven.

Een primeur in Nederland: een gaming park in real life

Wat Warrior Events hier creëert is een primeur in Nederland – een gaming park waar real life en fantasie samenkomen. Verschillende spellen worden aangeboden, waarbij de gemeenschap samenkomt om te genieten van een unieke ervaring.

En het mooiste is dat dit park een nieuwe vorm van entertainment biedt die je kunt delen met vrienden en familie. Het gaat hier niet om alleen een spel, maar om het samen creëren van herinneringen.

Details voor je magische uitje

Locatie: Winkelcentrum de Swaenenborgh, Meppel

Datum: 9, 15, 16, 23 december 2023

Website: www.warriorevents.nl

Tijd: 19:00 – 22:00 uur. Reserveer je tickets op tijd om teleurstelling te voorkomen en deel in de unieke betovering die Warrior Events te bieden heeft.

Scroll naar boven