Nu bij de viskraam: Kibbelpouce – kibbeling met room en roze glazuur

Heb je ooit gehoord van een snack die de traditionele kibbeling combineert met de zoetigheid van een tompouce? Dit is de kibbelpouce, een nieuwe lekkernij die het internet verovert.

De video die viraal ging

P&M Seafood heeft iets bijzonders gemaakt: een kibbelpouce die snel de aandacht trok op TikTok. Met honderdduizenden weergaven, likes en reacties is deze nieuwe snack een echte internetsensatie.

Gemengde gevoelens

Sociale media gebruikers laten hun mening niet onopgemerkt. De kibbelpouce heeft voor een golf van reacties gezorgd, niet allemaal positief. Toch zet het mensen aan het praten, en dat is precies wat P&M Seafood wilde bereiken.

Een grapje van de viskraam

Matthijs van Eersel legt uit dat de kibbelpouce met een knipoog werd gecreëerd. Met zoveel varianten van de tompouce op de markt, was het een kwestie van tijd voordat iemand met de kibbelingversie kwam.

Reclame die werkt

Het doel was aandacht krijgen en dat is gelukt. De video heeft het aantal bezoekers aan de kraam doen stijgen en heeft P&M Seafood op de kaart gezet.

@pmseafood Nieuw in ons assortiment: kibbelpouce! 🩷🤍🤎 #crompouce #kibbeling #trending #fyp #markt #gouda #vi #trend #kibbelpouce #new ♬ Sweet but Psycho (Leon Lour Remix) – Ava Max

De kibbelpouce was een eenmalige creatie voor de video en is helaas niet beschikbaar voor verkoop. Maar het heeft wel voor veel nieuwsgierigheid gezorgd!

De vele gezichten van de tompouce

De kibbelpouce staat niet alleen. Van kippouces tot sushipouces, de variaties op de klassieke tompouce zijn eindeloos en veroveren social media.

Scroll naar boven