Better Call Saul-ster Bob Odenkirk speelt een een waanzinnige en vermakelijke rol van een vader uit een buitenwijk die het opneemt tegen de Russische maffia. Nobody is een film die is samengesteld uit een aantal bekende ingrediënten die we kennen uit bijvoorbeeld de film John Wick.

Nobody: een andere actiefilm

De film begint met een gewelddadige huisinvasie waarbij twee criminelen de Mansells beroven van wat zakgeld en een paar kleinigheden. Hutch (Bob Odenkirk) staat op het punt om de twee criminelen met een golfclub een kopje kleiner te maken, maar besluit dit op het laatste moment niet te doen, tot grote teleurstelling van zijn zoon en buurman.

nobody actiefilm

Als het erop lijkt dat de indringers een poes armband hebben meegenomen, knapt er iets in Hutch, en besluit hij ze op te sporen.
‘Nobody’ is niet een film die het verhaal vertelt over een doodnormale man die ineens verandert in een moordmachine. Je komt er als kijker al vroeg achter dat Hutch een speciale achtergrond heeft.

Adrenaline stoot

Na een jaar met te weinig (of gewoon hele slechte) films vanwege, geeft actiefilm ‘Nobody’ de kijkers een adrenalinestoot die bijna weer als nieuw aanvoelt. Een regelrechte aanrader om te kijken als je van actiefilms houdt! Nobody is exclusief te bekijken op Amazon Prime.

BEKIJK OOK  HBO deelt beelden van langverwachte Harry Potter reünie

Of ben je op zoek naar een spectaculaire zombie actiefilm? Dan is Army Of The Dead op Netflix misschien wel iets voor je!


Like it? Share with your friends!