Nieuwste bizarre zomertrend: het harige mannen badpak

Iedereen wordt op een bepaald moment in zijn of haar leven ingehaald door de tijd. En als we kijken naar de modetrends van tegenwoordig hebben we het gevoel alsof het bij ons al aan het gebeuren is. Mensen lopen steeds vaker met de meest gekke dingen over straat.

Nieuwe zomertrend

Door de huidige kledingtrends kun je je echter soms afvragen wat er mis is met mensen. Sommige kledingstukken zijn zo wijd dat het lijkt alsof ze er elk moment uit kunnen vallen. Dan zijn sommige zo strak dat er niets meer aan de verbeelding overgelaten wordt. En andere ontwerpen zijn zo lelijk dat ze verboden zouden moeten worden.

Dat geldt wat ons betreft ook voor dit nieuwe badpak. Een bedrijf met de naam Beloved Shirts kwam met een nieuw ontwerp voor een badpak. Het merk heeft naam gemaakt door op zijn zachtst gezegd opvallende kledingstukken uit te brengen.

beeld: Instagram/Belovedshirts

Harige mannen badpak

Het badpak heeft de afgelopen jaren haar comeback gemaakt, en Beloved Shirts stond te popelen om in te springen op deze trend. Ze hebben een eigen unieke versie van het badpak uitgebracht. Het nieuwe model wordt geleverd met een
realistische print van een naakt, harig mannelijk lichaam.

Een ding weten we in ieder geval zeker: als je met dit over het strand loopt zullen we hoe dan ook een paar hoofden omdraaien. Het badpak is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren voor alle huidtinten. Ondanks de vreemde benadering verkoopt het model van Beloved Shirts wereldwijd erg goed. Wij snappen het nog steeds niet, maar gelukkig is het niet de eerste keer dat dit ons overkomt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven