Nieuwe vrouw van papa probeert de hele bruiloft te ruïneren, maar de moeder van de bruid heeft het perfecte plan om haar te stoppen

Een echtscheiding is nooit gemakkelijk – vooral als er kinderen bij betrokken zijn.

Het wordt nog ingewikkelder wanneer een partner een nieuwe liefde vindt – en nog ingewikkelder wanneer bijvoorbeeld een ex-echtgenoot een significant jongere nieuwe vrouw vindt.

Dus toen Jennifer, wiens ouders gescheiden waren, zich op haar huwelijk voorbereidde, wist ze dat het ingewikkeld kon worden: haar vader had recentelijk een nieuwe jonge vrouw gevonden – net rond Jennifer’s eigen leeftijd. En alsof dat nog niet genoeg was, had haar nieuwe stiefmoeder het klaar om het leven moeilijker te maken voor haar biologische moeder.

Toen ik de wraak van Jennifer’s moeder las – geloofde ik mijn ogen niet! Het was zo goed dat ik het gewoon moest doorgeven – voel je vrij om hetzelfde te doen als dit je laat lachen.

Toen Jennifer’s trouwdag naderde, kon niets de opgewonden bruid het momentum doen verliezen. Zelfs de scheiding van haar ouders niet. Hoewel het vaak een bron van stress was voor de jonge vrouw, was ze in staat om het uit haar hoofd te zetten en zich gewoon te concentreren op haar grote dag.

De moeder van Jennifer had de perfecte jurk gevonden en zag eruit als een mooie moeder-van-de-bruid op de grote dag van haar dochter. Alles ging goed.

Maar slechts een week later ontdekte Jennifer dat de 25-jarige vrouw van haar vader dezelfde jurk had gekocht als haar moeder …

Natuurlijk was dit niet oké. Dus vroeg ze haar stiefmoeder om de jurk terug te brengen en een andere te kopen, omdat haar moeder deze jurk als eerste had gekocht. Maar de jonge vrouw weigerde.

“Echt niet! Ik zie er geweldig uit in deze jurk, en ik draag het, “antwoordde ze. ‘Je moeder zal een andere jurk moeten uitkiezen.’

Jennifer gaf het slechte nieuws aan haar moeder door en verwachtte dat ze diepbedroefd zou zijn. Maar ze bracht het nieuws verrassend goed. Jennifer was geschokt.

“Maak je geen zorgen, schat. Ik zal gewoon een nieuwe jurk vinden. Het is jouw speciale dag en ik zal niet in de weg staan. ”

Slechts een paar dagen later gingen ze winkelen om een ​​andere jurk te vinden. Ze hadden een geweldige tijd samen en haar moeder probeerde bijna een dozijn andere jurken. Vlak voordat de winkel dicht ging vond ze de perfecte vervanging.

De moeder-van-de-bruid kocht de jurk en toen gingen de twee uit eten.

Terwijl ze op de voorgerechten aan het wachten waren, vroeg Jennifer aan haar moeder: “Wanneer denk je dat je de andere jurk zult terugbrengen? Je hebt niet echt een andere reden om het snel te dragen. ‘

De moeder van de bruid lacht haar grote glimlach. Toen zei ze:

“Natuurlijk doe ik dat! Ik ga hem de avond voor je huwelijk dragen voor het repetitiediner. ‘

Jennifer kon niet anders dan lachen om de perfecte wraak van haar moeder. Als de jonge stiefmoeder niet had geprobeerd zich te bemoeien met hun familiezaken, had ze kunnen worden gered van een nog ergere schaamte.

Dat is wat er gebeurt als je rotzooit met de verkeerde moeder

Laat weten in de reacties of jij de wraak actie van haar moeder ook zo geweldig vond!