Nieuwe trend: Zeemeermin en zeermeerman zwemmen voor volwassenen

Nieuwe trend: Zeemeermin en zeermeerman zwemmen voor volwassenen

Het is de droom van vele jonge meisjes en van sommige jongetjes: zwemmen als een zeemeermin. Zoals je weet zijn de meeste dromen bedrog, maar deze droom kun je tegenwoordig heel simpel waarmaken. 

Trend

Zeemeermin zwemmen is niet helemaal nieuw. De trend is zo’n 10 jaar geleden komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Pas nu wordt het steeds populairder. Volwassen blijken graag een zeemeerminpakje aan te willen trekken om zich als Ariël door het water te kunnen bewegen.

Workshop

Overal in Nederland zijn er zwembaden die workshops aanbieden. In het Limburgse Steinerbos bijvoorbeeld. Op de website staat het volgende:

“Onze eigen professionele instructrices nemen je mee naar de onderwaterwereld, en leren je echt zwemmen als een zeemeermin. Buiten het zwemmen zelf, gaan we de techniek verfijnen, leren hoe we snel een staart uitdoen, en wat we allemaal nog kunnen beleven met de zeemeerminnenstaart.”

Je hebt er eigenlijk helemaal niets aan, maar het levert natuurlijk wel lollige momenten op. Bovendien krijg je na afloop van de les een certificaat. Die kun je toch mooi boven je bed hangen.

Scroll naar boven