Nieuwe talkshow Arjen Lubach gaat de strijd aan met RTL 4

Fantastisch nieuws op deze woensdagmorgen, want Arjen Lubach krijgt een nieuwe show op NPO1! Hij gaat met zijn nieuwe show de kijkcijfer strijd aan met de RTL 4 concurrenten.

Einde Tijdperk

Drie maanden geleden werd al bekend dar Lubach een gloednieuwe show zou krijgen op de publieke omroep. Eerst was alleen bekend dat de show van start zou gaan in 2022. Nu is bekend geworden dat het gaat gebeuren vanaf maart 2022 om 22:00. De show zal van start gaan opdezelfde tijden als de late night talkshow van RTL (Humberto, Beau, Jinek).

NPO baas Frans Klein reageerde er positief op: “De eerste uitzending is pas in maart, maar Arjens team is al begonnen met oefenen en proefuitzendingen. Ze leggen de lat hoog, want het is een behoorlijke opgave: vier dagen in de week met humor je kijk op de werkelijkheid geven”.

Hij ging verder: “We beginnen om 10 uur omdat we trouwe kijkers de gelegenheid willen geven eerst naar Nieuwsuur te kijken, op NPO 2. Daarna kun je zappen naar Arjen Lubach, vervolgens komt de talkshow Op1. Dat ritme hebben we voor ogen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven