Nieuwe Ricky Gervais show nu te streamen op Netflix!

Het is EINDELIJK zover. De nieuwe stand-up show van Ricky Gervais. We hebben er lang op moeten wachten, maar de show is eindelijk te streamen op Netflix. We hebben er lang naar uit moeten kijken (vier jaar om precies te zijn), maar als we de recensies mogen geloven, was het het waard.

Netflix-special

De laatste special van Gervais, genaamd Humanity, werd in maart 2018 uitgebracht, en ging gepaard met duizenden positieve reacties. Sterker nog, zijn eerste show werd door fans gezien als zijn beste stand-up optreden tot nu toe. Humanity was de eerste keer dat de comedian terugkeerde naar het grote publiek in zeven jaar tijd.

De nieuwe special werd vorig jaar gefilmd toen Gervais zijn SuperNature-set uitvoerde op verschillende locaties in Europa en in het Verenigd Koninkrijk, zoals het London Palladium, de Utilita Arena in Birmingham, de M&S Bank Arena in Liverpool en de SSE Arena in Wembley.

Ricky Gervais: SuperNature | Official Clip | Netflix

Grootste comedy-tour in 2021

Er is zelfs gemeld door Sunday World dat SuperNature de allergrootste comedy-tour in 2021 was, waarbij er meer dan 30 miljoen dollar werd opgehaald met de kaartverkoop. Verschillende websites meldden dat SuperNature ‘briljant’ was, en voegde daaraan toe:

“Gervais raakt zijn ongemakkelijke medische onderzoeken, hoe hij omgaat met het leven nu hij zijn 60ste verjaardag heeft gevierd en een reeks onderwerpen die de meeste komieken zouden vermijden uit angst om getroffen te worden door de cancel politie.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven