Nieuwe rel rondom André Hazes: ”Mail gestuurd”

Nieuwe rel rondom André Hazes: ''Mail gestuurd''

André Hazes gaat door een hele moeilijke tijd. ‘De zoon van’ doet verwoede pogingen om succes te krijgen, maar het zit allemaal ontzettend tegen. Niemand luistert naar zijn nieuwe muziek en er wordt zelfs gesproken van een crisis.

En nu komt daar weer een volgende rel bij, want zijn voormalige team is uit op ruzie met André. Edwin van Hoevelaak en ene Bram Koning zijn boos.

Nieuwe rel rondom André Hazes: ''Mail gestuurd''

De twee eisen dat zij uit het tweede deel van de documentaire worden geknipt. Dat hebben de twee laten weten aan Weekend. Waar André’s ex-vriendin Sarah van Soelen uit de eerste documentaire verwijderd wilde worden, hebben Edwin en Bram het nu voorzien op deel twee.

”Edwin en ik hebben beiden een e-mail gestuurd dat we er absoluut niet in willen. Tot dusver hebben we nog geen reactie gekregen maar die willen we wel.”

”We willen een bevestiging dat we eruit gehaald worden”, zo eist het duo.

Comeback

Op het moment dat André wereldkundig maakte dat hij terug zou keren op het podium, liet hij ook weten dat zijn oude team, dat bestond uit Edwin van Hoevelaak en Bram Koning werden ingeruild.

Bram Koning is notabene verantwoordelijk voor zijn enige hit ‘Leef’. Maar André besloot om verder te gaan met een nieuw team, bestaande uit Billy Dans en John Dirne.

‘Deur open’

Ondanks dat Edwin niets meer heeft gehoord van Hazes en nu dus ook uit de documentaire geknipt wil worden, zou hij toch wel graag een hernieuwde samenwerking aangaan. ”Ik zou niet direct nee zeggen, weet je. Wat gebeurd is, is gebeurd.

”Het was verder niet aan mij om zijn nieuwe richting uit te stippelen”, aldus Edwin tegen Shownieuws. “Dat wilde hij zelf. Zo is het gelopen.”

”Maar als hij zou bellen… ik neem gewoon op.” En: “Als hij weer met ons zou willen werken, moeten we de draad weer oppakken en kijken dat we weer een paar goede kneiters maken.”

Scroll naar boven