Nieuwe partner verbiedt man naar begrafenis van zijn ex-vrouw (41) te gaan

Nieuwe partner verbiedt man naar begrafenis van zijn ex-vrouw (41) te gaan

Een vrouw heeft haar nieuwe vriend verboden om de begrafenis van zijn ex-vrouw bij te wonen. De nieuwe partner van de man snapt überhaupt niet waarom hij rouwt.

Goede vrienden

De ex-vrouw van de man overleed begin vorige maand op slechts 41-jarige leeftijd aan een aneurysma. Ze kenden elkaar meer dan 20 jaar en waren erg goede vrienden.

Via het forum Reddit schrijft de vrouw: “De manier waarop hij het vertelt: ze waren vrienden op de universiteit, besloten om te daten, trouwden en realiseerden zich toen dat ze geen geweldig stel waren. Daarop werden ze maar vrienden. Dit gebeurde allemaal voordat ik hem leerde kennen.”

Nieuwe partner verbiedt man naar begrafenis van zijn ex-vrouw (41) te gaan

Volgens de man, ook in de veertig, was ze een van zijn beste vrienden. Hoewel ze geen relatie meer met elkaar hadden, gingen ze af en toe lunchen of een film kijken. Dat vond zijn nieuwe vriendin niet normaal. “Ik hem een paar keer gezegd dat hij moet stoppen met haar te zien. Ze overleed toen ze met mijn man had geluncht onderweg naar haar auto. Hij heeft er veel tranen om gelaten, maar eerlijk gezegd ben ik vrij opgelucht.

Begrafenis

Toen haar man samen met de man van zijn ex de begrafenis wilde doornemen, kreeg hij van zijn jaloerse vriendin te horen: “Je denkt toch niet echt dat je gaat hè? Denk je dat?” Haar man zou in woede zijn uitgebarsten, maar is niet naar de begrafenis gegaan.

Scroll naar boven