Nieuwe heftige details: dit is de ‘schaduwkant’ van Peter

Peter krijgt vreselijk nieuws te horen: ''Dit is zijn ondergang''

Peter Gillis en Nicol Kremers zijn inmiddels al een paar maanden uit elkaar. Dat zou in ‘goede harmonie’ gebeurd zijn, maar ondertussen blijkt dat dát niet helemaal soepeltjes verloopt. Het moddervechten is nu in een stroomversnelling gekomen.

Relatie

We hebben het allemaal meegekregen: Peter plaatste een berichtje op Facebook waarin hij uitlegde dat de relatie tussen de multimiljonair en Nicolleke afgelopen was.

Nicol vond al snel onderdak bij barbier Mike, terwijl Peter naar eigen zeggen door een ‘periode van rouw’ ging en het enorm ‘moeilijk’ had.

Zoals het vaak gaat bij bekende Nederlanders, blijft de media er bovenop zitten. Dat gebeurt bij Peter al helemaal, omdat hij zijn serie Massa is Kassa natuurlijk heeft. Maar ook Nicol wordt overal gevolgd. Dat zij diezelfde media gebruikt om Peter nu aan de schandpaal te nagelen, is duidelijk.

Nieuwe heftige details: dit is de 'schaduwkant' van Peter

Foto’s

Nu zou je kunnen zeggen: leef en laat leven. Peter Gillis heeft inmiddels een nieuwe vriendin, Wendy van Hout en wil niets meer met Nicolleke te maken hebben.

En toen was daar deze week ineens Patty Brard in Shownieuws. Nicol bleek foto’s te hebben gestuurd waarop te zien was dat haar hele neus kapotgemept was. Ook kwam er een foto waarop er enkele blauwe plekken te zien zijn op haar benen. Dat zou haar zijn aangedaan door Peter.

Perfect moment

Het lijkt erop dat Nicolleke het moment om de foto’s te onthullen perfect heeft uitgekozen. Peter heeft een nieuwe vriendin en seizoen 10 van Massa is Kassa is toevallig ook net gestart.

Nicol is echter niet van plan stilletjes naar de achtergrond te verdwijnen. Ze wil Nederland laten zien wie Peter Gillis écht is en is bereid om alles te openbaren wat haar is aangedaan.

Die woorden zet ze kracht bij door alsnog aangifte tegen Peter te doen. Die moet zich op 29 augustus aanstaande al voor de rechtbank verantwoorden. In eerste instantie had Nicol alleen een belastende verklaring afgelegd, maar nu heeft ze dus toch besloten hem voor de bus te gooien.

Nieuwe heftige details: dit is de 'schaduwkant' van Peter

‘Veel gebeurd’

Volgens de manager van Nicol is er ‘veel gebeurd, waarvan heel veel nog onbekend is’. Diezelfde manager stelt ook dat Nicol eerder aangifte tegen Peter had gedaan, maar dat de realityster haar op een niet zo’n fijne manier te verstaan gegeven heeft dat ze die maar beter kon intrekken.

Het feit dat Gillis Nicol in zijn serie een ‘golddigger’ heeft genoemd, zijn druppels die de emmers hebben doen overlopen. Ze pikt dat niet.

Wraakactie

Nicol stelt hierdoor ‘diep geraakt’ te zijn. De vraag is nu waar Nicol op uit is. Wil ze dat Peter geconfronteerd wordt met zijn daden, de manier waarop ze wordt weggezet in Massa is Kassa of wil ze Wendy van Hout alvast laten zien met wat voor man ze samen is?

Wat wel duidelijk is, is dat dit nog een staartje gaat krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat Nicol de waarheid op tafel gooit. En dan wordt het spannend…

Scroll naar boven