Elk jaar wordt tot genoegen van iedereen door techbedrijven nieuwe emoji’s toegevoegd. Dit jaar zitten er weer een aantal opmerkelijke tussen. Onder andere een zwangere man zal te vinden zijn.

Nieuwe Emoji’s

Het nieuwe aanbod wordt, zoals elk jaar, bepaald door Unicode Consortium, een organisatie die verantwoordelijk is voor alle knoppen die kunnen worden ingedrukt op elk toetsenbord. En geloof het of niet, er bestaat een echte emoji raad. Dit zijn mensen die werken voor alle grote techbedrijven.

Er worden in het bijzonder veel nieuwe handbewegingen aan toegevoegd. Ook krijgt de zwangerschaps emoji een aantal nieuwe varianten. Een zwangere man een een genderneutrale optie zijn eraan toegevoegd. Andere nieuwe toevoegingen zijn een kleine selectie aan nieuwe smiley’s, een waterlelie, een waterglijbaan en bonen.

BEKIJK OOK  Kassière ontslagen omdat ze boos werd op 'hijgende' man zonder mondkapje

Wat veel van de handgebaren betekenen moeten wij ook nog uitvinden. Toch kunnen we niet wachten totdat de nieuwe selectie op onze smartphone te vinden zal zijn! Naar verluidt zullen de emoji’s ergens in september verschijnen.


Like it? Share with your friends!