Nieuwe beelden opgedoken van VVV-supporter die cobra 6 wegsmijt en eigen hand eraf blaast

Vuurwerk

Voetbalhoolies, relschoppend tuig met capuchonnetjes die de boel voor de goedwillende supporters totaal verstieren. Daar hebben wij geen goed voor over. En al helemaal niet wanneer er met een cobra 6 gegooid wordt.

Voetbalderby

Vorig weekend was het ook weer raak bij de Limburgse derby tussen VVV-Venlo en Roda JC. Het voetbalduel, dat ergens in de Keuken Kampioen Divisie werd gespeeld, maakte veel emoties los.

Het ging er dusdanig verhit aan toe, dat beide supportersgroepen na de wedstrijd een gezellig onderonsje wilden houden en dat lukt niet helemaal.

Komt door de Mobiele Eenheid, die daar letterlijk een stokje voor stak. Een paar poppetjes was al voldoende om het ‘o zo’ stoere gezelschap weg te laten rennen.

Vuurwerk

Afijn, overal in de media verscheen het bericht dat een VVV-hooligan een stuk vuurwerk naar de ME wilde smijten, maar in plaats daarvan zijn eigen hand eraf blies.

Dat bericht, dat ook wij hebben gedeeld, moet ietwat genuanceerd worden. Volgens een onbekende ‘apper’ is voetbalfan Tim helemaal geen ruziezoeker.

Weggegooid

Hij stond daar blijkbaar gewoon. Er zou een cobra 6 tussen de supporters zijn gesmeten en Tim wilde die alleen maar even oppakken.

En toen ging de cobra af. Het resultaat hiervan is dat Tim zijn rechterhand grotendeels verloren is. Na 4,5 uur behandeld te zijn, heeft hij alleen zijn pink nog.

Voor voetbalfan Tim wacht nu een lang revalidatietraject. Mocht het kloppen wat de WhatsApper schrijft, dan wensen wij hem veel sterkte.

Nja, onderstaand de uitgelekte beelden van het hele gebeuren. Of je wil kijken mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Het is wel heftig.

Scroll naar boven