Nieuwe aanwinst: de testicuzzi is een jacuzzi voor je kroonjuwelen

testicuzzi

De Testicuzzi is ontstaan tijdens een bubbelbadgesprek tussen vrienden. Ze hadden het hierbij over drinken, daten en alle bizarre trends die vandaag de dag te vinden zijn. Je kan je voorstellen dat het niet lang duurde voordat het gesprek uitmondde in een idee voor een nieuw bedrijf.

Testicuzzi

De vrienden besloten na lang discussiëren om het idee ook daadwerkelijk te gaan realiseren. Ze maakten een 3D-model, en begonnen hun opmerkelijke reis om hun eerste Testicuzzi-prototype te printen. De mini-jacuzzi werkt op batterijen, en is bedoelt als een ontspanningsapparaat dat luchtbellen laat ontsnappen om al die spieren te ontspannen.

De kroonjuwelen van een man krijgen over de dag veel te verduren. Ze worden de hele dag door elkaar geschud, hebben te maken met het nodige geschud en moeten daarnaast ook nog eens de hele dag soldaatjes produceren. De jongens van Testicuzzi zullen dat ‘lullig’ gevonden hebben, en besloten iets te maken voor een beetje extra comfort.

Testicuzzi

Begon als grap

Wat begon als een onderlinge grap tussen vrienden, belandde uiteindelijk op Kickstarter. De Testicuzzi is een klein badje die je overal mee naar toe kan dragen. Het is enkel en alleen gemaakt om je ballen in onder te dompelen. Eenmaal onder water zullen ze genieten van een lekkere aanraking van warm stromend water. De witte en gitzwarte edities worden verkocht voor $ 39,95 en het 14K goud kost maar liefst $ 10.000.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven