Nieuw waterpark voor kinderen compleet verwoest: ”Alles kapotgesneden”

Het gloednieuwe Storm Aquapark in Leidschendam was pas een maand open, maar is volledig verwoest door onbekende vandalen. De opblaasbare speeltoestellen waar kinderen veel plezier aan beleven, zijn opengesneden en kapot.

De verwoesting heeft plaatsgevonden in de nacht van dinsdag op woensdag. Eigenaar Pieter Alders is enorm verdrietig en moet daarnaast het slechte nieuws gaan overbrengen aan ouders en scholen. Tegen Hart van Nederland vertelt hij dat er veel kinderfeestjes en schoolreisjes gepland staan. Die kunnen dus niet doorgaan.

Tonnen schade

De schade is groot, het waterpark is compleet vernield. Alders vermoedt dat de schade zal oplopen tot in de tonnen. Dat is gedeeltelijk voor de verwoeste speeltoestellen, maar ook het mislopen van inkomsten. Een geluk bij een ongeluk is dat het bedrijf een tweede park in Utrecht heeft, waar veel naar omgeboekt kan worden.

Camerabeelden en aanwijzingen

Alders heeft geen idee wie de verschrikkelijke slooppartij op zijn geweten heeft. Naar eigen zeggen heeft hij geen vijanden. De politie is begonnen met onderzoek naar de daders. Alders geeft aan camerabeelden te hebben, terwijl er ook meerdere aanwijzingen zijn gevonden die naar de daders kunnen leiden.

Nieuw waterpark voor kinderen compleet verwoest: ''Alles kapotgesneden''
Zo zag het park er tot eergisteren nog uit…

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven