Nieuw onderzoek: Met benen over elkaar zitten zeer schadelijk voor penis

Nieuw onderzoek: Met je benen over elkaar zitten zeer schadelijk voor je kleine vriend

De meeste vrouwen zitten vaak met hun benen over elkaar, maar er schijnen ook mannen te zijn die deze ‘vrouwenpositie’ aannemen. Nieuw onderzoek maakt duidelijk dat je hier beter mee kunt stoppen. Als je kleine vriend je tenminste wat waard is.

Dat vrouwen met hun benen over elkaar zitten is niet zo vreemd. Zij hebben immers geen klokkenspel hangen. Althans, tegenwoordig kun je dat ook niet meer uitsluiten. Schijn kan namelijk flink bedriegen 😉

Bloedtoevoer

Ten eerste zorgt met je benen over elkaar zitten voor het afknellen van de bloedtoevoer. Als je deze zithouding langere tijd aanneemt, zul je merken dat je tintelingen begint te voelen in je benen en/of voeten.

Daar komt bij dat deze houding je bloeddruk verhoogt. Hoewel het om een tijdelijk effect gaat, kan iemand met een hoge bloeddruk er op den duur flink last van krijgen.

Wervelkolom

Heb jij wel eens een oermens met zijn benen over elkaar zien zitten? Wij ook niet. Er zijn namelijk geen beelden van. Onderzoekers hebben het vermoeden dat zij dit niet deden omdat het een onnatuurlijke houding betreft. Je zet je heupen namelijk in een vreemde positie ten opzichte van je wervelkolom. Dat kan weer leiden tot andere complicaties.

Penis

Maar nu komt het ergste, want je kleine vriend in je broekje beleeft ook weinig plezier aan deze houding. Hiermee breng je jouw beste maatje ernstig in de verdrukking. En nog erger: je productiecapaciteit gaat omlaag.

Geen zorgen: zolang je niet dagelijks urenlang achter elkaar in deze vrouwenhouding zit ben je nog te redden. En anders is het je eigen schuld.

Scroll naar boven