Nieuw onderzoek: dikke mannen houden het langer vol in bed

orgasme mannen

Alles wat je als man nodig hebt om een seksgod te worden is een sixpack bier en wat bruin goud uit de lokale snackmuur. Tenminste, als we het volgende onderzoek mogen geloven, want de resultaten ervan zijn behoorlijk opmerkelijk.

de bierbuik

Los van het feit dat uit verschillende onderzoeken is gebleken dat vrouwen wel houden van een buikje, zit er nog een voordeel aan. Het mannenbuikje blijkt ook nog praktische voordelen te hebben voor je liefdesleven. Want wat blijkt? Dikke mannen houden het langer vol tussen de lakens.

Dat is gebleken uit een onderzoek met de toepasselijke naam: ‘International Journal of Impotence Research’. Mannen met een beetje vet op de botten scoorde verrassend goed op het gebied van uithoudingsvermogen in bed. Er werden bij het onderzoek mannen van verschillende lichaamstypes naast elkaar gezet en getest hoelang ze het uithielden tijdens een stevig potje seksen.

orgasme mannen

Verbazingwekkende resultaten

De conclusie was luid en duidelijk: de dikkere mannen bereikten na gemiddeld zeven minuten hun hoogtepunt. Als we dit opwegen tegen de twee minuten van magere mannen, is dat nogal wat. Maar hoe is dat precies mogelijk? De wetenschappers leken daar een antwoord op te hebben.

Zo zouden mannen met een maatje meer veel Oestradiol aanmaken, een hormoon dat de chemische balans in het lichaam een beetje verstoort, waardoor het orgasme wordt uitgesteld. Misschien is het toch beter om de volgende keer die pizza te bestellen in plaats van die salade.. Wat vind jij?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven