NIEUW: mondkapje dat ruikt naar gebakken spek

NIEUW: mondkapje dat ruikt naar gebakken spek

Aangezien er een mondkapjesplicht ons te wachten staat is het voor bedrijven een perfect moment om dit te gebruiken als publiciteitsstunt. Een Amerikaans bedrijf heeft om deze reden een mondkapje geproduceerd die nog een extra voordeel biedt, namelijk met de geur van gebakken spek. In Amerika zal dit hoogstwaarschijnlijk een hit worden, maar is dit ook iets voor Nederland?

De manager van het bedrijf, een voedselproducent uit de Amerikaanse staat Minnesota, bedacht deze strategie om klanten dichterbij zich te krijgen. Zo liet hij weten:

“We wilden een nieuwe manier bedenken waarop mensen ons gebakken spek kunnen ervaren. Dit jaar leek het ons leuk om ieders favoriete geur samen te brengen met de belangrijkste accessoire van 2020”

Via deze weg probeert het bedrijf om meer aandacht te krijgen in hun producten, maar ook steunen ze een goed doel ermee. Bij elke aanmelding op de website wordt een gratis maaltijd gedoneerd aan een goed doel. Zou jij dit mondkapje dragen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: RTL Nieuws

Laat een reactie achter

Scroll naar boven